50 de olimpici naționali piteșteni vor fi premiați de Primărie cu o tabletă și internet nelimitat timp de doi ani

# Inițiativă lăudabilă pentru încurajarea performanței
Primăria Municipiului Pitești premiază elevii cu rezultate foarte bune la învățătură, care în anul 2017 au obținut premii și mențiuni la fazele naționale ale Olimpiadelor  Școlare din calendarul Ministerului Educației Naționale.
Potrivit situației comunicate de Inspectoratul Școlar Județean Argeș, 50 de elevi din Pitești s-au evidențiat și au obținut premii speciale, medalii, premii și mențiuni la Olimpiadele Școlare faza națională.
Acești elevi urmează să fie premiați de municipalitate cu câte o tabletă având conexiune la internet cu trafic nelimitat și abonament pentru 2 ani, atât ca recompensă pentru rezultatele școlare cât și ca sprijin în activitatea de învățare.
Valoarea estimativă a fiecărui pachet constând în tabletă și abonamentul la internet este de aprox. 1.300 lei, sumele necesare fiind asigurate din sponsorizări.
Valoarea totală a premiilor acordate elevilor este de aproximativ 65.000 lei, data exactă a festivității acordării acestor premii urmând să fie stabilită în perioada imediat următoare.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea