Manifestări prilejuite de Ziua Mondială a Apei, organizate de S.C. Apă Canal S.A.

La începutul primăverii, în data de 22 martie, în întreaga lume se aniversează  Ziua Mondială a Apei, care are o temă distinctă în fiecare an. În anul 2018, tema este "Natura și apa".
Societatea Apă Canal 2000 SA acordă o atenție deosebită acestui eveniment, organizând de-a lungul timpului diferite activități în cadrul Programului Educațional Piky.
În acest an, SC Apă Canal 2000  SA organizează două acțiuni,  și anume:
1. Concursul de desene "Protejăm natura, avem grijă de apă!", la care pot participa elevii din clasele I-XII de la unitățile de învățământ din județul Argeș.
Regulamentul concursului poate fi descărcat de pe site-ul societății www.apacanal2000.ro, secțiunea "Media - Piky".
2. Zilele Porților Deschise - în perioada 21 - 23 martie 2018, grupuri de elevi și cadre didactice pot vizita Uzina de Apă Budeasa și Stația de Epurare Pitești/Topoloveni/Costești, în baza unei solicitări transmise prin e-mail la adresa: contact@apa-canal2000. ro
În cazul în care sunt elevi și profesori interesați să participe la acțiunile pe care le organizăm, îi așteptăm cu drag, cu condiția respectării regulamentului concursului si înscrierii pentru efectuarea vizitelor.
Vă așteptăm în data de 22 martie 2018 să sărbatorim Ziua Mondială a Apei, eveniment care se va desfășura la Muzeul Județean Argeș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea