Budeasa - se fac demersuri pentru amenajarea de spații de joacă în fiecare sat

# Şcoala Gimnazială Budeasa Mare şi grădiniţa din Budeasa Mică vor fi reabilitate în 2018.
Mihai Rachieru, primarul comunei Budeasa, nu se dezminte, nu dă înapoi și continuă să își îndeplineasă promisiunile făcute localnicilor. După cum am mai scris, în prima zi a noului an școlar 2017-2018, președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a fost alături de copiii din Budeasa, împreună cu reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Argeș, pentru că, în comuna Budeasa, a avut loc, odată cu festivitatea de deschidere a noului an școlar, și inauguarea noii Grădinițe cu Program Prelungit ”Dumbrava cu ștrumfi”, obiectiv finanțat de la bugetul județean cu 235 mii lei, micuții beneficiind de cele mai bune condiții de educație.
Anul acesta, continuă investiţiile în şcoli şi grădiniţe. Şcoala Gimnazială Budeasa Mare şi grădiniţa din Budeasa Mică vor fi reabilitate în 2018. Așadar, anul viitor i-ar putea găsi pe elevii şi preşcolarii din Budeasa în clădiri modernizate şi dotate la standarde europene.
De asemenea, s-au făcut demersuri pentru obținerea de fonduri pentru amenajarea de locuri de joacă în fiecare sat al comunei. A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea