LUNA MARTIE ADUCE TEATRU DE CALITATE ÎN MIOVENI

Spectacolul „Şofer/ Pictor“, în regia lui Alexandru Dabija şi scenografia Andradei Chiriac, avându-i protagonişti pe actorii Maia Morgenstern şi Lucian Iftime, se va juca la Mioveni, duminică, 11 martie 2018, ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Piesa  „N-ai tu treabă!” este o adaptare scrisă de Cătălin Ştefănescu după Dănilă Prepeleac de Ion Creangă, în regia lui Alexandru Dabija se va juca duminică, 18 martie, ora 19.00, tot la Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia. Din distribuție fac parte: Marcel Iureş, Andrei Seuşan și Alexandru Voicu.
Biletele vor putea fi cumpărate începând cu data de 26 februarie 2018, în fiecare zi de luni până vineri inclusiv, între orele 8 și 16, de la Centrul Cultural Mioveni și  de la  Casa de Cultură a Sindicatelor .
Un bilet de intrare la un spectacol costă 35 de lei.
Cele două piese fac parte din  cea de-a V-a ediție a Festivalului de Teatru Mioveni, iar organizatorii evenimentului sunt Primăria Orașului, Consiliul Local, Centrul Cultural Mioveni, în parteneriat cu Casa de Cultură a Sindicatelor Dacia.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea