Mircea Andrei e preocupat de soarta judeţului Argeş

Preşedintele PDL Argeş,  domnul senator Mircea Andrei, este preocupat de soarta judeţului  şi de poziţia pe care acesta o va ocupa în noua structură teritorial-administrativă în cazul în care procesul de  regionalizarea va începe.
În acest sens, în Argeş a fost demarată o consultare publică , cu privire la  refacerea regiunii Argeş , consultare ce vizează o regiune formată pe hotarele actuale ale judeţelor Argeş , Olt şi Damboviţa. Pentru promovarea acestei forme de organizare care să aibă capitala la Piteşti  preşedintele PDL Argeş Mircea Andrei  se ştie  că a militat şi pe lângă preşedinţi de organizaţii PDL din ţară şi chiar pe lângă primul ministru, domnul Emil Boc.
Şi pentru ca un astfel de demers ce priveşte întregul judeţ trebuia demarat aşa încât să se afle foarte clar poziţia argeşenilor în vederea posibilei regionalizări , candidatul de pe colegiul Câmpulung la Camera Deputaţilor, domnul Dorin Falcă, a făcut primul pas . A ieşit în stradă, alături de peste 100 de simpatizanţi, pentru a consulta opinia publică cu privire la acest demers susţinut de domnul Mircea Andrei.
Din cele  1000 de persoane care  au  fost chestionate, mai bine de 900 dintre acestea au răspuns pozitiv la propunerea domnului senator Mircea Andrei . Acest lucru demonstrează că o mare majoritate a argeşenilor susţin propunerea făcută de preşedintele PDL Argeş , Mircea Andrei şi  că judeţul Argeş se află la momentul în care trebuie să primească recunoaştere şi susţinere la nivel naţional .
Acestea sunt două concepte pe care judeţul Argeş şi argeşenii trebuiau să le aibă  şi la nivel national, dacă în toţi cei 20 de ani de guvernare PSD în judeţ, liderii acestui partid se luptau pentru interesul judeţului  nu numai pentru interesele personale.
Lipsa de fonduri pe care primăriile PSD o acuză nu trebuie să fie nepenalizată de electorat pentru că în fond aceste probleme trebuiau manageriate de ei iar cetăţenul de rând să beneficieze de drumuri civilizate, canalizări, alimantare cu apă potabilă în toate comunele, în fond de condiţii civilizate de trai.
O parte a acestor probleme sunt pe cale să fie rezolvate odată cu implicare activă a domnului Mircea Andrei  în viata judeţului, implicare  ce este vizibilă prin nenumăratele finanţări pe care acesta a reuşit să le aducă în judeţ.
Obiectivul pe care preşedintele PDL Argeş îl are stabilit foarte clar este acela de a scăpa judeţul Argeş de politica de subjugare a PSD, partidul cu cei mai multi foşti ute-cişti, cadre ale PCR  şi să îi redea Argeşului speranţa de dezvoltare , speranţa de a redeveni centrul acestei regiuni atât social cât şi economic.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea