Averea fiului fostului director Romtelecom, Ion Vlad, executată de bănci

Familia fostului director Romtelecom, Ion Vlad, continuă să fie executată silit de bănci. După ce a făcut avere din afaceri imobiliare, fostul director al Romtelecom Argeş, pe atunci compania era deţinută de statul român, a fost luat prin surprindere de criza imobiliară și economică declanșată în urmă cu aproape un deceniu. Aşa se face că, începând din 2008 şi încheind cu 2011, Ion Vlad, alături de familia sa, a contractat mai multe credite, la CEC Bank, mai toate gajate cu imobile şi terenuri deţinute de aceștia. Atât el cât și fiul său, Adrian Ștefan Vlad, au ajuns în imposibilitatea de a le mai plăti, iar banca a început să execute pe rând proprietăţile puse gaj.
Adrian Ștefan Vlad a avut de plată către bancă peste 4,2 milioane lei. Pentru a recupera suma CEC Bank va scoate la licitaţie și ultima parte dintre bunurile sale, în vederea recuperării prejudiciului.
Astfel, pe 12 aprilie va avea loc o nouă licitație publică imobiliară, la sediul Biroului Asociat al Executoriloir Bucescu Emanoil Aron și Copaci Vasile Dorel, unde se va scoate la vânzare un teren în suprafață de 1800 mp și construcțiile existente pe acesta. Prețul de începere a licitației este de 626.117,25 lei, redus cu 25% din prețul inițial de 834.823 lei. Este vorba despre un teren aflat în Pitești, în zona Prundu, având deschidere la strada Lânăriei, fiind amplasat într-o zonă periferică industrială. Terenul este situat la o distanță mică de gara Pitești-sud.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea