Concertul anului la Bucureşti. Trei ore cu Bon Jovi în Piaţa Constituţiei

Unul dintre cele mai așteptate concerte ale ultimilor ani a avut loc duminică seară, în Piața Constituției din București. În fața a peste 50.000 de oameni au evoluat celebrii muzicieni de la Bon Jovi, adică Jon Bon Jovi, Richie Sambora, Tico Torres și David Bryan. Ei au cântat, cu începere de la ora 20, nu mai puțin de 24 de piese, atât proprii, cât și preluări celebre.
Piesa de deschidere a fost "Raise your hands", atunci când vocalistul Jon Bon Jovi a apărut, alături de colegii săi, într-o ținută lejeră, dar plin de energie. Energie care nu i-a lipsit pe tot parcursul concertului, care a cuprins și piese din perioada de început a trupei, precum "Runaway", dar şi extrase de pe cel mai recent album, cum a fost "We weren't born to follow". Cu ocazia concertului de la Bucureşti, Bon Jovi a cântat cam toate melodiile care au făcut istorie în ultimii 20 de ani pe aceste meleaguri, printre care celebrele balade "Bed of roses" şi "Always", dar şi "It's my life" şi "Bad medicine". Cea mai aşteptată parte a fost însă aproape de final, atunci când Bon Jovi a cântat, împreună cu publicul, "Living on a prayer", probabil cea mai apreciată piesă a trupei din toate timpurile. Aceasta a fost urmată, în cadrul unui bis care a durat nu mai puţin de o oră, de o preluare după celebra "Twist and Shout", a Beatleşilor, pentru ca Bon Jovi să încheie cu "These days" un concert pe care americanii l-au prelungit cu o jumătate de oră, fiind impresionaţi de publicul adunat în faţa Palatului Parlamentului. De altfel, însuşi Jon Bon Jovi a recunoscut, pe Facebook, că a fost plăcut surprins de publicul din România. Lucru care se şi observase pe scenă, unde, la un moment dat, vocalistul de la Bon Jovi a apărut înfăşurat cu un tricolor românesc. 
A fost, de altfel, o experienţă de neuitat, în ciuda proastei organizări a celor de la Eventim, care au lăsat mii de oameni la poartă la începutul concertului, dar şi în pofida sutelor de oameni care au început să plece imediat după începerea show-ului. Cei rămaşi s-au bucurat însă de o reprezentaţie simplă, cu un sunet curat, dar cu multă energie şi plăcere de a cânta din partea celor de la Bon Jovi. În concluzie, un concert de povestit nepoţilor... Adrian Vasiliu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea