Neputința de la PSD Argeș explicată de Șerban Valeca: „Domnul Dragnea mi-a spus să am răbdare!”

# Cătălin Rădulescu nu a înțeles ce înseamnă retragerea sprijinului politic de către PSD Argeș
PSD Argeş a validat vineri, 16 martie, în Biroul Permanent Județean retragerea sprijinului politic pentru deputatul Cătălin Rădulescu, după ce conducerea PSD Piteşti a luat aceeași decizie cu o zi înainte. Președintele PSD Argeş, Şerban Valeca, alături de secretarul organizaţiei judeţene, Ion Georgescu, şi preşedintele executiv, Cristian Gentea, au precizat că atitudinea, declaraţiile şi candidatura deputatului Cătălin Rădulescu la funcţia de vicepreşedinte la nivel național au afectat imaginea organizaţiei judeţene. De asemenea, Șerban Valeca, a declarat că nu s-a consultat cu Liviu Dragnea înainte de a-i retrage sprijinul deputatului Rădulescu din toate funcțiile deținute în partid.

„Cine să ne voteze la congres când noi mergem cu doi candidați și am dat senzația că nu ne înțelegem între noi?”

Conflictul dintre conducerea PSD Argeș și Cătălin Rădulescu s-a produs ca urmare a declarațiilor date de Rădulescu după ce Şerban Valeca a pierdut funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional.
„Suntem foarte dezamăgiți că am pierdut funcția de vicepreședinte la nivel național… Vă dați seama, cine să ne voteze la congres când noi mergem cu doi candidați și am dat senzația că nu ne înțelegem nici între noi?”, a precizat Cristian Gentea, președintele PSD Pitești.

Cătălin Rădulescu nu a înțeles ce înseamnă retragerea sprijinului politic de către PSD Argeș

Conducerea PSD Argeș i-a precizat lui Cătălin Rădulescu că i s-a retras sprijinul politic în Argeș. Cu alte cuvinte, deputatul „mitralieră” mai poate să se înscrie într-o organizație PSD decât în alt județ.
Și totuși, Rădulescu nu a înțeles nimic: „Îi apreciez pe toți colegii mei, sunt prieten cu ei, e o sancțiune pe care am luat-o cum am luat-o, e OK. Dar dacă crede cineva că eu, Cătălin Rădulescu  de acum încolo voi accepta ca într-un partid unul să vorbească și altul să tacă, se înșeală. N-au decât să mă dea afară din partidul acesta. Dacă se dorește eliminarea oamenilor doar că vorbesc altfel decât își dorește cineva atunci eu nu o să fac parte din această echipă… Eu sunt membru PSD nu mă duc niciunde în afară de PSD. Mi-a retras sprijinul Piteștiul, o să mă duc să mă înscriu la Albota sau la Mărăcineni. O să mă înscriu în orice organizație comunală. Sunt convins că o să mă primească vreo 20-30 de comune din județ”, a precizat Rădulescu.

„Am lăsat prea multă democrație în partid”

Legat de funcția de vicepreședinte, Șerban Valeca nu consideră că jocurile erau făcute înainte de alegeri: „Nu știu dacă jocurile au fost făcute de la centru… O să vedem în zilele urmăoare dacă s-a înclinat balanța sau nu către unul dintre candidați”, a precizat Valeca.  Președintele PSD Argeș a precizat și ce discuție a avut cu Liviu Dragnea după ce a pierdut alegerile: „Domnul Dragnea mi-a spus să am răbdare!”, a mai adăugat Valeca. De asemenea, acesta a făcut public și ce reproșuri i-au făcut colegii din PSD Argeș: „Am lăsat prea multă democrație în partid. Asta mi-au reproșat colegii”, a mai spus Valeca.

”Trebuie să fie politicos, dar foarte ferm. Așa cum voi fi eu la următoarea întâlnire cu Liviu Dragnea”

Președintele PSD Pitești, Cristian Gentea, consideră că Șerban Valeca, trebuie să fie mai “ferm” la București,  „Una dintre criticile primite a fost că trebuie să fie mult mai ferm în relația cu centru. Adică politicos, dar foarte ferm. Adică cum voi fi eu la următoarea întâlnire cu domnul Dragnea în Argeș”, a mai adăugat Gentea.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea