Din culisele evenimentului de la Corbi! Liberalul Adrian Miuțescu a împărțit cărți de vizită colegilor din opoziție

Săptămâna trecută, a avut loc ceremonia semnării unui acord de înfrăţire şi parteneriat între localitatea argeşeană Corbi şi comuna Baimaclia din Republica Moldova, precum și semnarea unei declarații simbolice de unire. Evenimentul s-a remarcat și prin prezența unui număr mare de participanți.
Cu această ocazie, s-au reîntâlnit foști și actuali directori de instituții, foști edili cu actuali primari, iar alții profitând de un eveniment cu o asemenea amploare au împărțit cărți de vizită printre participanți. Este și cazul președintelui PNL Argeș, Adrian Miuțescu, care a scos din buzunar un „teanc” de cărți de vizită pe care a început să le împartă peste tot. Așa se face că în urma unor discuții cu deputatul PMP, Eugen Tomac, cu președintele PMP Argeș, Cătălin Bulf sau cu Tudor Pendiuc, președintele liberalilor argeșeni le-a înmânat la fiecare câte o carte de vizită.
De la evenimentul desfășurat la Corbi nu a lipsit nici fostul primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc, care a venit însoțit alături de soția sa, Gabriela, fosta directoare de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Piteşti. Aici Gabriela Pendiuc s-a reîntâlnit cu actuala directoare Elena Iagăr, dar și cu mai mulți angajați ai instituției. Elena Iagăr și ceilalți angajați ai Școlii Populare de Arte şi Meserii au fost cei care au luat inițiativa și au salutat-o pe fosta directoare. În cele din urmă, Gabriela Pendiuc a depănat amintiri zeci de minute alături de aceștia.

Doi foști primari - la aceeași masă

Tudor Pendiuc a fost foarte bine primit printre primarii cu ștate vechi prezenți la manifestarea din Corbi. La fel de bine a fost primit și de Gheorghe Nicuț, fostul primar din Curtea de Argeș, alături de care s-a așezat la masă și au privit împreună momentul semnării acordului de înfrăţire dintre cele două localități și a declarației simbolice de unire.A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea