Fonduri europene de peste 1 milion de lei la Mioveni

O grădiniță din Mioveni își va mări capacitatea urmând să-și extindă activitatea într-o clădire nouă! Mulțumită muncii echipei din cadrul Primăriei Mioveni și cu sprijinul nemijlocit al parlamentarilor de Argeș, orașul Mioveni va beneficia de fonduri guvernamentale, prin Programul Național de Dezvoltare Locală, necesare realizării unor obiective foarte importante.

Săptămâna trecută, la Ministerul Dezvoltării Regionale și al Administrației Publice, în prezența Secretarului de Stat - Nicolae Tudose și a deputatului Simona Bucura Oprescu, viceprim-ministrul și ministrul al MDRAP - Paul Stănescu s-a semnat contractul de finanțare în valoare de 1.219.802,94 lei, această sumă fiind destinată realizării unui corp de clădire nou la Gradinița Campionii Mioveni.
Valoarea totală a acestei investiții este de 1.328.695,30 lei, iar diferența de 108.892,36 lei reprezintă contribuția Consiliului Local Mioveni.
Contractul de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală, face parte din Subprogramul Regenerarea Urbană a municipiilor și orașelor, domeniul realizare/extindere/reabilitare/modernizare/dotare unități de învățământ preuniversitar.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea