Se apropie, la Bradu, competiția națională ”Romania Grande Real Baila”

Pentru prima oară în Romania, Asociația Multiculturală “Dans Art Open din Romania” (DAOR), împreună cu Primăria Bradu, Consiliul Local Bradu și Clubul Sportiv Real Bradu, organizează “Romania Grande Real Baila”, eveniment ce se va desfășura pe parcursul a 4 zile, între 28 aprilie și 1 mai la Baza Sportivă de la Bradu.
Vor fi 4 zile dedicate sportului și dansurilor de expresie: 28 aprilie 2018 – Cupa Națională ,,REAL” Concurs cu caracter național/ internațional de gimnastică ritmică/obiecte – gimnastică acrobatică.

Se va desfășura în interiorul sălii de sport din cadrul Bazei Sportive, unde vor participa în jur de 400 concurenți. Este o activitate extrașcolară pentru AMATORI la care sunt așteptate să participe echipe din grădinițe, școli, licee, palate ale copiilor, cluburi și asociații sportive, centre culturale și sportive pentru copii și tineret din țară și din străinătate.

Secțiunile/ disciplinele concursului:
1. Gimnastică ritmică, cu obiect: coardă, cerc, minge, măciuci,
2. Gimnastica aerobică: a) gimnastica aerobică – elemente ușoare și/sau complexe de gimnastică aerobică proiectate pe un fond muzical, executate în sincron. b) aerobic dans – pași de dans standard în aerobic combinați cu elemente ușoare de gimnastică executate în sincron. c) tae -bo – combinație de arte marțiale cu elemente de gimnastică aerobică proiectate pe un fond muzical, execuție în sincron. d) kangoo jumps – exerciții de aerobic cu ghete de kangoo, execuție în sincron. e) zumba – folosește o fuziune de dansuri (de la cumbia columbiană la merengue, salsa și calypso la hip hop, reggaeton, etc) creând astfel un program dinamic, captivant și eficient pentru execuțiile în sincron.
3. AcroSport - Gimnastică acrobatică - acrobații de bază, mijloc sau vârf, în cadrul construcțiilor acrobatice. 29-30 aprilie - Real Dance Competition Cel mai mare eveniment din România destinat dansului.

Vor participa în jur de 700 de concurenți. Concursul se va desfășura în interiorul sălii de sport din cadrul Bazei Sportive de la Bradu.
Categorii:
1. All Dance Forms – grupuri și formații - Balet clasic și contemporan - Dans tradițional - Dans de character (etno dance, bolywood, indian, mazurka, vals, polca) - Fantezie coregrafică - Muzic hall/show revue
2. Urban Dance – grupuri și formații - Freestyle (all styles) - MTV Comercial
3. Sport Dance – formații - Dans Ballroom: Slow Vals, Tango, Foxtrot, - Jive Jazz: Acrobatic Rock’n Roll, Boogie Woogie, Swing, Mixed Blues, Lindy Hop - Hustle: Disco Fox / Disco Swing - Latino: Samba, Cha Cha Cha, Rumba, Paso Doble, Mambo, Merengue, Bachata
4. Open Dance Class – grupuri și formații - Show dance - Open fusion - Acro dance - Dans modern 1 mai – Maraton de dans, eveniment unic în Europa!

Se va desfășura pe stadionul din cadrul Bazei Sportive din Bradu: - Party Show – de la ora 19.00 – ora 21.00 (program special de dans cu muzică comercială). - Salsa Party – de la ora 21.00 – la 24.00 (program special de dans cu muzica latino pentru toți iubitorii de salsa, bachata, kizomba, cha, cha cha etc.) - Traditional Party – de la ora 24.00 (program special de dans cu muzica tradițională din toate zonele țării).
Vor face un real show muzical: DJ Speed și DJ Raul Competiția ce se va desfășura la Baza Sportivă de la Bradu a fost inclusă în agenda competițională a consiliului Internațional al Dansului – UNESCO.

“Urăm succes lotului de gimnaste de la Clubul Sportiv Real Bradu, cât și echipei de la dansuri. Sperăm să rămână la Real Bradu cât mai multe medalii și trofee. De asemenea, invităm locuitorii comunei Bradu să fie prezenți și să susțină atât micuțele gimnaste, cât și echipa de la dans!”, spune Ionuț Nae, directorul Clubului Real Bradu. Eveniment unic în Europa, la Bradu: “Romania Grande Real Baila (Realitatea Bradului).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea