Primăria Albota va dona o mașină de deszăpezit colegilor din Băbana

# Gest frumos, făcut de primarul din Albota, pentru colegul din Băbana

Iată, în anul Unirii, că se pot face gesturi frumoase și pentru colegii din interiorul actualelor granițe ale țării: Primăria Albota donează o mașină funcțională de deszăpezit colegilor din Băbana. Proiectul de Hotărâre a fost votat cum largă majoritate (10 din 11) în cadrul ședinței ordinare de Consiliu Local comunei Albota, în luna decembrie a anului trecut, singura clauză pusă fiind aceea de a se primi, mai întâi, noua mașină.
Primar Albota, Ion Dumitru (foto): Am terminat partea de hârtii, însă nu mi-a venit încă noua mașină, așa că încă nu am trimis-o pe a mea. A fost o mașină deosebită, cea pe care o donez, are și sărăriță, doar că are 20 de ani. Eu însă aștept, acum, un UNIMOG de ultimă oră, cu camere de luat vederi spre sărăriță, cu dozaj pe calculator, etc. M-am apucat deja să îi fac garaj! E un utilaj de 200.000 de euro, deci vă dați seama că e superioară din toate punctele de vedere.
# Redactor: O plătiți din bugetul local pe toată? De unde bani?
Primar Albota: Nu. Contribuția bugetului locat este de 30%,  restul, adică 70% este pe Grupul de Acțiune Locală (GAL) Dealurile Cotmenei. Nu aș fi avut bani să o plătesc integral, dar am profitat de oportunitatea ivită.
# Redactor: Primarul din Băbana presupun că este încântat...
Primar Albota: Primăria Băbana a luat altceva, o mașină pentru Serviciul de Salubritate, tot pe GAL. El avea dreptul la 50.000 de euro, iar ei au luat o mașină de 30.000 euro. Restul de bani s-au raportat la mine. Eu, i-am întors favoarea, cum era normal. Dar aștept venirea mașinii noi. Vreau să vă spun că fix acum, la sfârșitul iernii, m-am blocat, e drept, numai pentru câteva ore. Mașinii vechi i-a plesnit un furtun de presiune, am cheltuit bani din buzunar să aduc un mecanic și să rezolve problema, dar cele două ore care au trecut s-au simțit pe stradă...

Un gest frunos, care merită repetat și de alții, mai ales de cei care au această posibilitate!
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea