Constantin Nicolescu îşi anunţă candidatura din 2012?

# Nicolescu: Voi merge să-mi iau voturile mele, nu să le cerşesc! Constantin Nicolescu a precizat în conferinţa de presă de la CJ, săptămâna trecută, că încep să se apropie de final proiectele contractate până în anul 2013, motiv pentru care se pregăteşte de elaborarea unui nou program de dezvoltare pentru perioada 2014-2020. Din mesajul preşedintelui CJ Argeş am înţeles că acesta şi-a anunţat, mai voalat, e adevărat, candidatura pentru următorul mandat. Deşi în ultimul timp Constantin Nicolescu a ocolit un răspuns ferm privind candidatura sa, interesul pe care îl acordă proiectelor de viitor ne face să înţelegem că acesta nu se va retrage din bătălia electorală de anul viitor. Având în vedere declaraţiile sale din ultima perioadă şi dorinţa de a pune pe picioare PSD-ul, care a cam lâncezit în perioada în care Nicolescu a absentat, vizitele pe care acesta le face în judeţ pentru a discuta cu oamenii, cred că acesta a luat o decizie în ceea ce priveşte candidatura sa pentru CJ Argeş.
Dacă mai punem la socoteală şi sondajele efectuate în judeţ de USL, care din sursele noastre l-ar fi scos pe Constantin Nicolescu pe primul loc în preferinţele electorale ale argeşenilor, înseamnă că am dreptate şi Nicolescu va candida în 2012.
Un motiv în plus să mă facă să cred cu tărie acest lucru este această declaraţie care a dat-o într-un interviu acum câteva săptămâni: “Prefer să mă bat cu cineva într-o luptă deschisă şi cinstită, o luptă electorală, detest alte genuri de bătălii. Eu cer votul cetăţeanului. Voi merge să-mi iau voturile mele, nu să le cerşesc!”
L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea