Mașinile parcate neregulamentar vor fi ridicate!

# Tariful pentru ridicarea şi transportul vehiculului va fi de 300 lei/ vehicul, iar tariful de depozitare, de 6 lei pe oră.

Consiliul Local Bradu a adoptat hotărârea privind înfiinarea serviciului public de ridicare, transport și depozitare a vehiculelor staionate și parcate neregulamentar pe domeniul public sau privat al comunei Bradu. Totodată, acest serviciu a fost delegat către H.C.B. Construct Investement SRL, societatea la care C. L. Bradu este acionar unic.
Tariful pentru ridicarea şi transportul vehiculului va fi de 300 lei/ vehicul, iar tariful de depozitare, de 6 lei pe oră. Transportul la locul de depozitare nu se mai execută dacă, până la iniţierea acestuia, proprietarul sau utilizatorul vehiculului ridicat se prezintă la locul ridicării şi este de acord cu suportarea cheltuielilor efectuate pentru ridicare. Vehiculul ridicat se restituie după ce se face dovada achitării tarifului aferent operaţiunii/operaţiunilor efectuate, în baza documentelor care atestă proprietatea ori deţinerea legală a acestuia. Constatarea staţionării, parcării neregulamentare a autovehiculelor/ vehiculelor se efectuează de către poliţiştii locali din cadrul Poliţiei Locale Bradu sau de către poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Comunale Bradu, care au obligaţia de a aplica sancţiuni contravenţionale conform prevederilor legale în vigoare şi dreptul de a dispune măsura tehnico-administrativă a ridicării autovehiculelor, remorcilor staţionate neregulamentar pe partea carosabilă a străzilor de pe raza comunei Bradu, de îndată, fără somaţie prealabilă.
Se consideră staţionare pe partea carosabilă situaţia în care oricare dintre roţile vehiculului sau remorcii se regăseşte pe partea carosabilă. Programul de restituire a vehiculelor depozitate în spaţiile special amenajate se asigură prin serviciu continuu, pe durata a 24 de ore. În cazul în care posesorul vehiculului staţionat, oprit neregulamentar pentru care s-a dispus măsura ridicării, consideră că a fost nedreptăţit, are dreptul de a contesta în instanță măsura dispusă. (Realitatea Bradului, luna aprilie).

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea