Cărți pentru România

Este denumirea  proiectului in care au fost implicate, de curind, Clubul ROTARACT PITESTI si ROTARY Pitesti. Initiatorul acestui proiect este Robert MITITELU –  Rotaract Manchester International – si are are ca scoppromovarea cititului, dar in special se doreste un ajutor pentru constientizarea varietatatii literaturii si cresterea numarului de cititori. Din acest motiv, cartile vor fi donate biblotecilor, liceelor , universitatilor,  cu ajutorul Cluburilor Rotaract si Rotary din Romania. Din Anglia s-au adus 6 Euro paleti cu carti, avind greutate de 3000 kg, trei dintre acestia fiind preluati de ROTARACT PITESTI si ROTARY CLUB PITESTI.
Contributia ROTARY CLUB PITESTI, in acest proiect, a fost, in primul rind financiara, acesta suportind integral costul transportului acestor carti din Anglia, iar iar in al doilea rind  practica , in sensul donarii si distribuirii acestora. Astfel ca in data de 15.07.2011, presedintii cluburilor, Ana ARSENE – presedinte ROTARACT PITESTI, Radu TRANDAFIR - pitestean care studiaza in Anglia si presedinte ales al Rotaract Manchester International, Luminita IOANA, presedinte ROTARY CLUB PITESTI, Olimpia DORU- Membru ROTARY CLUB Pitesti, alaturi de membrii ROTARACT,  au inceput,  cum era si firesc, cu Biblioteca Judeteana Arges, prin bunavointa domnului director Mihai SACHELARIE.
Cartile sunt din domenii variate: beletristica, gastronomie, carti pentru copii, enciclopedii de toate genurile etc. In etapa urmatoare, cartile de specialitate vor fi donate liceelor din judet si Universitatii Constantin Brincoveanu. Va prezentam mai jos imagini de la aceasta actiune.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea