Târgul AGRO Pitești - un eveniment de anvergură internațională

La sfârșitul săptămânii trecute, a avut loc cea de a III-a ediție a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole AGRO PITEȘTI. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș în perioada 26 - 29 aprilie 2018, în incinta Complexului Comercial Jupiter City - Carrefour. Pe parcursul acestor zile au fost prezenți, alături de George Caval, președinte CCIA Argeș, și de echipa sa, numeroși invitați de marcă, ambasadori, miniștri, parlamentari, europarlamentari, primari, oficialități județene și locale. De asemenea, Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț și Industrie a României, a participat la deschiderea oficială a Târgului de Echipamente și Utilaje Agricole Agro Pitești. 

Anul acesta, Târgul Internațional de Echipamente și Utilaje Agricole „AGRO Pitești” a venit cu cel puțin un element de noutate – Asocierea la AGRO Pitești a Caravanei „Alege oaia!” promovată de Ministerul Agriculturii prin Direcțiile Agricole din țară. Acțiunea a făcut parte din Campania ”Alege Oaia!” demarată în anul 2017 de către Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale și se urmăreste valorificarea productiilor agroalimentare provenite de la specia ovine, cresterea valorii de export prin produse prelucrate, atragerea fortei de munca in sectorul de prelucrare a carnii si a produselor din carne de oaie, dar si pastrarea traditiilor privind preparatele culinare din aceasta specie, in special in zonele montane.

De asemenea, vizitatorii au putut degusta tocăniță de oaie, pastramă, cârnați, brânzeturi, iar cei interesați au putut să își procure carne și produse din carne de oaie. La eveniment, au fost prezente sute de utilaje, unele absolut impresionante prin dimensiuni şi capacitate de lucru, echipamente şi tehnologii de ultimă generaţie. În mare, la târg au luat parte expozanți de tractoare, combine și echipamente agricole, substanțe pentru fertilizare și protecția plantelor, utilaje și instalații pentru industria alimentară. Președintele CCIA Argeș, dl. George Caval, a declarat: „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați fost prezenți aici, în special Camerei de Comerț și Industrie a României, autorităților locale și oamenilor de afaceri din județul Argeș, pentru sprijinul acordat în organizarea acestui târg”.
Pe parcursul desfășurării Târgului AGRO Pitești au fost programe de muzică și dansuri populare susținute de asambluri folclorice din Argeș, tombole zilnice cu foarte multe premii. Unul dintre marile premii oferite participanților la eveniment a fost un porc în viu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea