Filajul Consiliului Județean Argeș asupra fostului director de la Evidența Persoanelor, rămas fără rezultat

# Procesele dintre Viorel Badea și Dan Manu continuă la Tribunalul Sibiu

Continuă în instanță neînțelegerile dintre fostul director de la Evidența Populației, Viorel Badea, și președintele CJ Argeș, Dan Manu. După ce a fost suspendat din funcția de director la Evidența Populației, iar în cele din urmă destituit din funcție, Viorel Badea încearcă să arate, în instanță, la Tribunalul Sibiu, că i s-a făcut o mare nedreptate.

Fostul director de la Evidența Populației, urmărit și în jurul orei 7.00 dimineața

Doar că președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a invocat excepția necompetenței teritoriale a Tribunalului Sibiu, deși Badea a demonstrat instanței cu acte că locuiește și la Sibiu. Pentru a arăta contrariul, conducerea CJ Argeș a depus în dosar fotografii prin care reiese că reclamantul ar locui la Pitești. Cu alte cuvinte, în lunile octombrie şi decembrie 2017, de la șapte dimineaţa și până seara, Consiliul Judeţean Argeş a filat şi fotografiat locuinţa lui Viorel Badea.
„La data de 13.10.2017 când s-a format dosarul nr. 5152/85/2017 pe rolul Tribunalul Sibiu, reclamantul la data de  18.10.2017 se afla în municipiul Piteşti strada (...), nr (...), renovându-şi imobilul unde locuieşte, efectiv, cu soţia sa. În susţinerea celor arătate, în probaţiune depunem un set de fotografii ca anexe ale altor înscrisuri şi un CD”, se arată în dosarul de la Tribunalul Sibiu, într-o adresă semnată de Dan Manu și de secretarul judeţului, Ionel Voica și directorul executiv, Alisa Ciobanu. În apărarea sa, Dan Manu a declarat, în presa locală, cã fotografiile în care apare Badea şi care au fost depuse la dosarul în care se judecã suspendarea din funcţie a directorului au fost fãcute de o persoanã fizicã şi au fost oferite Consiliului Județean benevol, în spirit civic. Doar că nu e chiar așa...

Dan Manu, rămas cu buza umflată, dar și cu pozele făcute, sub acoperire, de către cetățeanul cu spirit civic

Cert este că în primă instanță, Tribunalul Sibiu a declinat competența soluționării cauzei în favoarea Tribunalului Argeș. Viorel Badea a contestat decizia, iar Înalta Curte de Casație și Justiție, pe 21 martie i-a dat câștig de cauză.„Stabileşte competenţa de soluţionare a cauzei privind pe reclamantul Badea Viorel Marian în contradictoriu cu Consiliul Judeţean Argeş şi Unitatea Administrativ Teritoriala Judeţul Argeş, precum şi terţii Comisia de Disciplină şi Secretarul Judeţului Argeş , în favoarea Tribunalului Sibiu. Definitivă”, se arată în hotărârea instanței. Așadar Dan Manu a rămas cu buza umflată, dar și cu pozele făcute, sub acoperire, de către cetățeanul benevol, cu spirit civic. Poze care, spunem noi, prin modul în care au fost făcute i-au șifonat și mai tare imaginea publică.

Două procese între Viorel Badea și CJ Argeș pe rolul Tribunalului Sibiu

Procesele dintre Viorel Badea și Dan Manu continuă la Sibiu. Fostul director de la Evidența Populației a contestat decizia de suspendare din funcție, într-un dosar cât și anularea actului administrativ în celălalt dosar.
Pe 14 mai se va judeca un nou termen în dosarul privind anularea actului de suspendare din funcție, decizie a CJ Argeș care în cele din urmă s-a concretizat prin destituirea lui Viorel Badea din funcție.
„Admite excepţia tardivităţii formulării cererii de chemare în garanţie. Respinge ca inadmisibilă cererea de intervenţie accesorie formulată de Comisia de Disciplină din cadrul Consiliului Judeţean Argeș. Acordă termen de judecată la data de 14.05.2018 pentru expirarea termenului de exercitare a căii de atac”, se arată în hotărâre.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea