Contul de Facebook al Primăriei Corbi cu pozele incriminatoare, blocat

# Primarul Virgil Baciu: „Aceste imagini nu fac cinste comunității noastre și reprezintă proprietăți aflate în vecinătatea drumului județean din comuna Corbi”

Primarul de la Corbi, Virgil Baciu ajuns deja celebru pentru felul în care se implică în gospodărirea localității și promovarea obiectivelor de interes turistic de pe teritoriul comunei, a decis să ia măsuri împotriva celor care își lasă proprietățile de izbeliște, urâțind fața comunei. Deși legea cu privire la obligațiile ce le revin proprietarilor este clară, unii dintre ei continuă să își ignore propriile proprietăți.
”Aceste imagini nu fac cinste comunității noastre și reprezintă proprietăți aflate în vecinătatea drumului județean din comuna Corbi. Apelăm la spiritul dumneavoastră civic pentru indentificarea proprietarilor și responsabilizarea acestora, evitând astfel sancționarea conform H. C. L. Corbi nr. 6 / 2013 unde buna gospodărire a comunei Corbi, păstrarea curățeniei, respectarea strictă a normelor de igienă, precum și activitatea de gospodărire, constituie o îndatorire civică a tuturor locuitorilor comunei”, se arata într-o postare pe Facebook.
Prin urmare, primarul Baciu a identificat peste 80 de proprietăți amplasate în vecinătatea drumului județean care trece prin comuna Corbi, care sunt pur și simplu lăsate în paragină de proprietării localității. Aceștia nu numai că încalcă lega, își neglijează proprietățile, dar calcă în picioare eforturile tuturor locuitorilor comunei și ale primarului Baciu de a face din Corbi un loc de poveste.

Contul de Facebook cu pozele incriminatoare, blocat

Primăria a făcut ceva normal. I-a avertizat pe proprietarii imobilelor în cauză, măsură bună, mai ales că mulți dintre proprietari nu sunt localnici. Surpriză, însă. Contul instituției a fost blocat.
Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu: ”Noi am publicat această așa zisă listă a rușinii, cu cei care nu își au grijă de propriile imobile. Au fost publicate zeci de fotografii cu acestea. Au atras multe comentarii. Contul nostru a fost șters chiar a doua zi după declarația de Unire. Noi am deschis, ulterior, un alt cont, în care am repostat această declarație, dar nu am mai putut reposta toate celelalte activități.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea