Peste 10.000 de hectare de pădure au fost câștigate de Direcția Silvică Argeș, în ultimii cinci ani, în instanțe

În ultimii cinci ani, Direcția Silvică Argeș, prin compartimentul juridic, a obținut în instanțe peste 10.000 de hectare de pădure, suprafețe aflate în litigiu. Informația ne-a fost furnizată de directorul Armand Chiriloiu, cel care a atras atenția că acest lucru a fost obținut de către juriștii Direcției.
„Noi am câștigat în ultimii cinci ani 10.157 de hectare de pădure, suprafețe pentru care am avut litigii, în urma proceselor în care am avut reprezentare de către juriștii Direcției Silvice ARgeș. Nu avem contract cu nicio casă de avocatură”, a precizat Armand Chiriloiu, directorul Direcției Silvice Argeș.
Un prim câștig a fost obținut, pe fond, și în cazul celor 32,8 hectare din Pădurea Trivale cumpărate de omul de afaceri Nicolae Ivănescu de la Ileana Brătianu (nepoata istoricului Ion C. Brătianu) și vândute apoi de magnat unor evrei cu milioane de euro. În ceea ce privește acest dosar, firmele evreiești implicate au cerut strămutarea procesului de la Curtea de Apel Pitești, aflat în fază de recurs. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea