A.J.V.P.S. Argeş – reprezentată de Filip Georgescu – a câştigat majoritatea fondurilor de vânătoare licitate din judeţ

# Magnatul Ivănescu (foto) şi-a adjudecat fondul de la Poienarii de Argeş  # Cătălin Spătaru şi Petre Vişan (fratele primarului de la Cotmeana) au câştigat fondurile de la Săpunari şi Mălureni. Miercurea trecută, Ministerul Mediului a scos la licitaţie, conform Legii 341 modificate,fondurile de vânătoare din ţară.  „Sunt o mulţime de interese.

Eu nu am scos la licitaţie fondurile din Mozăceni, Cumpăna, Slănic sau Vidraru, dar este un interes deosebit pentru ele”, a afirmat, într-un interviu, prefectul Gheorghe Davidescu. În Argeş au fost licitate în total 15 fonduri de vânătoare: 11 la Asociaţia Judeţeană a Vânătorilor şi Pescarilor, două la Direcţia Silvică şi două la Mihăeşti.  Asociaţia Judeţeană Argeş a plătit scrisori de garanţie în valoare de 22.000 euro pentru cele 11 fonduri de vânătoare la care a participat la concurs. Este pentru prima dată când se face această licitaţie, contractele pentru gestionarea fondurilor încheiate din 2001 expirând anul acesta. Iată care au fost fondurile de vânătoare pentru care s-a organizat licitaţie, precum şi cei care au fost admişi să participe la aceasta.

 

FONDURILE CINEGETICE PENTRU CARE SE ORGANIZEAZĂ LICITAŢIE PENTRU ATRIBUIREA FAUNEI CINEGETICE ŞI SOLICITĂRILE DE PARTICIPARE ADMISE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Filip Georgescu a  reprezentat Asociaţia Vânătorilor şi Pescarilor sportivi Argeş la licitaţia pentru fondurile de vânătoare. AJVPS Argeş a câştigat opt din totalul de 11 fonduri licitate, spre nelămurirea celor prezenţi. De ce nelămurire? Pentru că A.J.V.P.S. a oferit sume fabulos de mari pentru fonduri care nu fac mai mult de… doi bani (şi jumătate, maxim). Astfel, vânătorii şi pescarii sportivi îndrumaţi de Filip Georgescu şi Istrătescu au „împuşcat” următoarele perle fără mare importanţă:
- Câmpulung - licitaţie pornită de la 2300 euro, care s-a adjudecat pentru 17.000 euro
- Suseni, aproximativ 10000 euro
- Trivale, aproximativ 7000 euro
Cătălin Spătaru şi Petre Vişan au câştigat fondurile de la Săpunari şi Mălureni
Ivănescu Nicolae (foto) a câştigat fondul de la Poienarii de Argeş pentru 11,000 euro, fond pe care a licitat cu Filip Georgescu până la această sumă.
Pentru cei aproximativ 1100 de membri cotizanţi la AJVPS, contribuţia anuală de 1000 lei. Mulţi dintre aceştia se vaită că nu vânează decât câte un iepure pe an. Poate de anul acesta „meniul” va fi ceva mai bogat…  S.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea