Un campion mondial - de vorbă cu deținuții Penitenciarului Mioveni

La Penitenciarul Mioveni a avut loc, pe 4 mai, activitatea „De vorbă cu personalitățile”, ce are ca scop reintegrarea socială a persoanelor private de libertate.
Cel care a răspuns cu multă amabilitate invitației reprezentanților penitenciarului, a fost Marius COCEAN -  jurist, instructor de kickboxing,  multiplu campion național și mondial la kickboxing.
Pe parcursul a două ore, acesta a răspuns întrebărilor adresate de persoanele aflate în detenție și a împărtășit propria experiență de viață, prezentând valorile și calitățile care l-au ajutat să devină un om de succes: dorinţa de cunoaştere şi perfecţionare, munca, studiul, perseverenţa, corectitudinea şi pasiunea pentru lucrul bine făcut.
Contactul nemijlocit cu persoane care, prin efort propriu, susţinut, au obţinut recunoaşterea la nivel național și internațional, precum şi prezentarea directă a unor aspecte de viaţă care le-au marcat existenţa acestor persoane, pot constitui subiecte de reflecţie şi pot canaliza resursele individuale persoanelor aflate în executarea pedepselor privative de libertate, în scopul adoptării unor conduite acceptate din punct de vedere social.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea