De ziua comunei Băbana, fără număr de la CJ Argeş

De Sfântul Ilie, la Băbana s-a serbat ziua comunei. Primarul Bebe Ivan ne-a spus că toată cheltuiala s-a făcut din sponsorizări. „Formaţiile au fost din comună, patru formaţii de muzică populară, care au venit fără bani, Bogdan Ivan a sponsorizat evenimentul cu 3000 de mici, Florin Călinescu cu 500 litri de vin, eu o mie de cutii de bere şi 400 de cutii de Coca Cola. Am premiat cuplurile cu câte 200 lei, bani care au fost aprobaţi de consiliul local”, a continuat edilul comunei. Au răspuns invitaţiei primarului mai mulţi oameni politici: senatorul Mircea Andrei, prefectul Gogu Davidescu, Ion Dobrinoiu, director Direcţia Silvică, Bogdan Ivan, consilier judeţean PDL, Adrian Moisescu directorul DAAV, Ana Stan, reprezentanta organizaţiei de femei a PDL, Iulieana Tuţă şi mulţi alţii.
# Nu am putut trece neobservat faptul că Iani Popa nu v-a fost alături.
Bebe Ivan: Probabil că a fost de vină vremea, dar ar fi trebuit să vină, cum au stat săracii copii pe acolo, ar fi putut să treacă şi el pe acolo. Eu am trimis invitaţii la toată lumea, la Consiliul Judeţean, la Prefectură, peste tot, dar eu nu le dau diplome, nu îi fac cetăţeni de onoare, nu sunt adeptul chestiilor ăstora.
# Domnul Adrian Miuţescu v-a fost alături la această sărbătoare a comunei.
B.I:  Domnul Adrian Miuţescu a venit singur. Nu l-am invitat, dar mi-a făcut o surpriză mare. A venit însoţit de un consilier judeţean şi mi-a spus că s-a aprobat finanţarea pentru un drum la Băbana. Deci de ziua comunei Băbana din partea Consiliul Judeţean Argeş.....fără număr, fără număr!!!!!
# Văd că v-a priit ziua asta a comunei, aţi spus că aveţi şi finaţarea de la senatorul Mircea Andrei pentru un drum de 7 km.
B.I: Da, am primit şi finanţarea pentru acel drum judeţean şi în scurt timp vom avea licitaţia.
# Aţi avut ca invitaţi mai mulţi oameni politici, dar la capitolul primari aţi stat mai rău.
B.I: Primarul de la Albota e plecat în Creta, de la Bascov am avut reprezentanţi, dar a fost şi Florin Frătică. El face cât 20 de primari.
# Florin Călinescu mai are vreun interes politic sau a venit ca prieten şi ca apropiat al comunei?
B.I: Nu mai candidează Călinescu, a semnat acum de curând un contract cu PRO TV şi va începe o emisiune la ei, în maxim o lună. Are un contract de 5 ani pentru o emisiune distractivă, acum să vedem cum prinde la public, că ştiţi vorba aia „orice cal ajunge gloabă” L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea