Pompieri din 23 de inspectorate din țară au luat parte la concursul național de atletism de la Pitești

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș și Asociația Sportivă a Pompierilor din România Filiala Argeș au fost organizatorii competiției de Atletism și Cross – etapa națională a Asociației Sportive a Pompierilor din România. La competiție, organizată între 10-11 mai, au participat peste 50 de cadre militare – sportivi - din 22 de Inspectorate pentru Situații de Urgență din țară și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș.
Astfel, pe Stadionul Nicolae Dobrin, s-au desfășurat probele de alergare, viteză, săritura în lungime și aruncarea greutății, iar în ultima zi a competiției au avut loc în Pădurea Trivale patru probe de cros, pe distanțe diferite, între 2000 de metri și 6000 de metri. Premiile în bani, medaliile  și diplomele au fost înmânate de către primul adjunct al inspectorului general, colonel Dragne Daniel, președintele Asociației Sportive a Pompierilor din România, căpitan Craioveanu Mariana, inspectorul șef al ISU Argeș, locotenent colonel Olar Bogdan, inspectorul șef al ISU Vâlcea, locotenent colonel Pascaru Dan și inspectorul șef al ISU Olt, locotenent colonel Tănase Adrian.
Toți participanții au dovedit, încă o dată, că pot face față oricărei provocări în misiunile pe care le au de îndeplinit.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea