Pe 21 mai, concert extraordinar al Filarmonicii Pitești în Piața Primăriei

Continuă evenimentele dedicate Zilelor Piteștiului. Luni, 21 mai, de la ora 18.00, în Piața Primăriei Pitești se desfășoară un recital folcloric extraordinar susținut de Dinu Iancu Sălăjanu, Gabriela Paleru și Nicu Albu. De asemenea, va avea loc și un recital de dans al Ansamblului Vassalu – insula Creta – Grecia.
Tot de Zilele Piteștiului, de la ora 20.00, pe 21 mai, Filarmonica Piteşti organizează, în Piaţa Primăriei, un concert extraordinar în aer liber,  susţinut de orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, dirijată de Alexandru Iosub, solistă fiind soprana Soyung Yu din Coreea de Sud.
De Ziua Piteştiului, soprana Soyung Yu (foto) cântă pentru a două oară cu orchestra simfonică a Filarmonicii Piteşti, după succesul repurtat joi, 17 mai, la Piteşti. Accesul la concerte este liber. De la ora 22.00, se va desfășura și un superb spectacol de sunet și lumini al fântânii muzicale.

Inaugurarea Centrului de Pregătire pentru Copii și Juniori „Leonte Ianovski

Evenimente dedicate Zilelor Piteștiului vor continua și marți, 22 mai, de la ora 10.00 fiind programată inaugurarea Centrului de Pregătire pentru Copii și Juniori „Leonte Ianovski” de la Stadionul Municipal Nicolae Dobrin. De la ora 16.00, în cartierul Trivale va fi inaugurat și Parcul de agrement „Făget”. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea