Minune! Inaugurare fără pesediști la Poiana Lacului

# Parcul ”Dumbrava Eroilor” a fost inaugurat de Ziua Eroilor
Ziua Eroilor este o sărbătoare națională din România, organizată  pentru comemorarea bărbaților și femeilor care au murit în timp ce serveau în forțele armate. În România, prin Decretul-lege nr. 1693/4 mai 1920, s-a stabilit ca aceasta să fie sărbătorită în fiecare an cu prilejul zilei Înălțării Domnului, iar România a devenit prima țară care îi comemorează în aceeași zi pe eroii străini și pe cei români.
Joia trecută, în comuna Poiana Lacului s-a inaugurat Parcul ”Dumbrava Eroilor”. În timpul inaugurării, parcul a fost deschis copiilor, care s-au jucat în voie. OMV PETROM a sponsorizat o parte din lucrările pentru acest parc.
Apreciem cã acesta este sigurul eveniment de comunã la care nu au fost prezenți politicieni sau reprezentanți ai administrației județene. L-am întrebat pe primarul Ion Dumitrache dacã a invitat oficialități de la CJ sau de la PNL, şi ne-a spus cã doar deputatul Dan Bica a primit invitație. Au mai fost prezenți consilierul județean Marius Postelnicescu și președintele de partid neparlamentar, Bogdan Ivan.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea