Argentina Culcuș, cu mandat de aducere la procesul patronului de la „Atac de Argeș”

O nouă amânare în dosarul în care directorul publicaţiei „Atac de Argeş”, Florin Paraschivescu, este acuzat de şantaj. Săptămâna trecută, la procesul de la Judecătoria Pitești a lipsit atât inculpatul cât și avocatul acestuia. În schimb la termenul din 16 mai a fost prezentă doar Argentina Culcuș, consilier local la Mioveni, care a venit la proces cu mandat de aducere în vederea audierii. Tot cu mandat de aducere trebuia adus și Ion Lazăr, omul de afaceri care deține Internațional Lazăr Company, dar acesta nu a fost în țară. Procesul a fost amânat, motivul invocat fiind lipsa părților.
Judecătorul a stabilit ca Argentina Culcuș  să se prezinte la termenul următor, pe 6 iunie, fără mandat de aducere. Reamintim că Florin Paraschivescu este acuzat în dosar de șase infracțiuni de șantaj.
Cei care în dosar au calitatea de parte vătămată şi, totodată, de parte civilă, sunt primarul Ion Dumitru de la Albota, Argentina Culcuş, fosta şefă a Casei de Cultură Mioveni, omul de afaceri Benone Lazăr, Ion Georgescu, primarul de la Mioveni, respectiv Alin Nicolaină. De asemenea Gheorghe Stancu, primarul comunei Bascov, este doar parte vătămată în dosar. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea