Helios și Dara, antrenament în Italia

Ion Sănduloiu, directorul Salvamont Argeș, a participat, în luna aprilie, împreună cu Helios și Dara în Italia, în zona Passo Rolle, cu ocazia unei acțiuni de pregătire specifică și antrenament pentru echipajele canine de intervenție în avalanșă. Evenimentul a fost organizat de către Guardia di Finanza, sub egida Comisiei Internaționale pentru Salvare Montană.
Astfel, Helios și Dara, din cadrul Salvamont Argeș, respectiv Recco, din cadrul Salvamont Gorj, s-au antrenat în exerciții specifice pentru intervenția și salvarea la avalanșă, alături de alte 40 echipaje canine din 20 de țări.
„A fost un eveniment organizat de Garda Financiară din Italia. Din România am participat eu și un coleg de la Gorj. Au luat parte cei mai buni câini de intervenție în avalanșă din toate țările participante. A fost un antrenament european, ca să nu îi spun mondial pentru că au venit reprezentanți și din SUA și Canada. În urma evenimentului s-a realizat și un film de prezentare, realizat de colegii italieni, cu ocazia actiunii de pregatire specifică pentru echipajele canine.”, ne-a precizat Ion Sănduloiu, Directorul Salvamont Argeș. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea