Evenimente importante la Centrul Cultural Pitești

Centrul Cultural Pitești organizează în perioada 11-15 iunie mai multe activități cultural-educative.
Luni, 11 iunie, de la ora 17,00, va avea loc în Complexul Expozițional Casa Cărții(parter), vernisajul expoziției de fotografie, sub genericul “Anotimpuri”, realizată de Grupul Artiștilor Fotografi “La Conacul Fotografilor” și coordonată de artistul fotograf Răzvan Gașpar.
Marți, 12 iunie, de la ora 17,00, în Sala Ars Nova, din cadrul Centrului Cultural Pitești, se va desfășura lansarea cărții cu titlul “Orizonturi Biblice”, de pastorul Constantin Aninoiu. Tot marți, 12 iunie, de la ora 19,00, va avea loc la parterul Casei Cărții, spectacolul de dans sportiv și de societate, sub genericul “Serbare Destiny”, organizat de Asociația Club Sportiv Destiny Dance, sub coordonarea antrenorilor Andreea și Mihai Dragnea.

 

Miercuri, 13 iunie, de la ora 16,00, se va desfășura în Sala Simpozion, din cadrul Centrului Cultural Pitești, ediția din luna iunie a Cenaclului “Armonii Argeșene”. Manifestarea, organizată în colaborare cu Liga Scriitorilor Români Filiala Argeș, va cuprinde o lectură, susținută de membri și simpatizanți ai ligii, din propriile creații literare, precum și lansarea numărului 2/2018, al revistei literare Cuvântul Argeșean, publicație trimestrială a ligii. La dublul eveniment cultural, coordonat de redactorul-șef al revistei Cuvântul Argeșean, scriitorul Nicolae Cosmescu și de președintele LSR Filiala Argeș, medicul-poet Adrian Mitroi, sunt invitați creatori de cultură amatori și consacrați, interesați să-și publice lucrările în paginile revistei, dar și să susțină lecturi, ori prelegeri tematice, la Cenaclul „Armonii Argeșene”.
Joi, 14 iunie, de la ora 17,00, va avea loc în Sala Ars Nova, ediția din luna iunie a Clubului literar-artistic “Mona Vâlceanu”, care va cuprinde medalionul literar sub genericul “In Memoriam Marin Ioniță”, eveniment coordonat de scriitoarea și editorul Mona Vâlceanu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea