Narcis Sofianu: „Domnul Valeca vrea să inaugureze… banda pentru căruțe pe tronsonul de autostradă Pitești-Sibiu”

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, consilier local piteștean, pune sare pe rana celor de la PSD. După ce PSD Argeș a luat parte la „marele” miting din Piața Victoriei din București pentru a arăta puterea și capacitatea partidului, liberalul Narcis Sofianu le atrage atenția că erau lucruri mult mai importante pe care puteau să le ceară cu această ocazie.

„S-a primit dezlegare de la dl Dragnea să se meargă cu căruțele pe autostradă, dar doar pe tronsonul Pitești-Sibiu”

„O să reamintesc domnului Valeca și parlamentarilor de Argeș din partea PSD că este de datoria lor, dar și în baza promisiunilor electorale făcute, să facă tot ce le stă în putință pentru realizarea autostrăzii Pitești-Sibiu. Vreau să îi spun dl Valeca că îl urmăresc, și îi urmărim cu toții cu mare atenție, în ceea ce face în privința realizării tronsonului de autostradă Pitești-Sibiu. Am aflat pe surse, că înainte de 1 decembrie, dl Valeca vrea să inaugureze tronsonul de autostradă. M-a surprins ideea. Am înțeles că vrea să inaugureze… doar banda pentru căruțe. În sensul că a primit dezlegare de la dl Dragnea să meargă cu căruțele pe autostradă, dar doar pe tronsonul Pitești-Sibiu. Vreau să îl felicit pentru această realizare… Mi-aș dori ca pesediștii care au fost la București să le reamintească stăpânilor de la Teleorman și care sunt dorințele și nevoile argeșenilor”, a precizat Narcis Sofianu.

„Argeșul a ajuns ca o damă de companie: produce foarte mulți bani, dar trebuie să întindă mână la «pește», la București”

Discursul acid al lui Narcis Sofianu față de măsurile luate de membrii PSD Argeș a continuat. Liberalul consideră că pentru aceștia, Argeșul este ca o damă de companie:
„Argeșul a ajuns din cauza impotenței și incapacităților parlamentarilor PSD ca o damă de companie: produce foarte mulți bani, dar trebuie să întindă mână la «pește», la București”, a conchis Sofianu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea