Performanțele Lexford Castel, apreciate de ARACIP

Școala privată Lexford Castel, administrată de Cătălin Gherzan, a trecut cu brio peste evaluările comisiilor ARACIP. Au fost efectuate toate evaluările necesare pentru acreditarea și avizarea unităților școlare private, iar profesionalismul echipei de educatori, învățători și profesori de la Lexford Castel a fost răsplătit de comisia ARACIP cu acreditarea claselor 0- IV și autorizarea pentru clasele V-VIII.

Administratorul Lexford Castel, Cătălin Gherzan, a mulțumit colegilor precizând că este un adevărat succes care nu putea fi obținut dacă Lexford Castel nu dispunea de o echipă profesionistă și bine închegată.
„În urma evaluări comisiilor ARACIP, cu mândrie și respect mulțumesc echipei Lexford pentru profesionalismul și devotamentul îndreptat spre educație, pentru pregătirea copiilor în vederea unui viitor mai bun. Acreditarea pentru clasele 0-IV și autorizarea pentru clasele V-VIII este un succes pe care doar o echipă bine închegată și profesionistă, îl putea obține. Vă mulțumesc: Elena Purcărea, Sandu Cristina, Loredana Zăvoianu, Elana Dumitru, Calciu Ancuța, Nina Ionescu, Loredana Enăchescu, Roxana Ene, Trif Mădălina, Camelia Bodîrlău. Sunt mândru de voi!”, a precizat Cătălin Gherzan, managerul Lexford Castel.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea