Gerea şi blogul său

„Am participat, de curând, la Zilele oraşului Costeşti, o sărbătoare a oraşului, dar care a fost confiscată de tovarăşii de la PD. Şi pentru că tot se sărbătorea, s-a tăiat şi o panglică, pentru o...cişmea! Aţi înteles bine, O CIŞMEA! Şi pentru asta au venit «senatorul», «deputatul», prefectul - apolitic, bineînţeles, şi diverse alte slugi”. Andrei Gerea, pe blogul său, descrie cum tovarăşii de la PD şi-au permis să confişte sărbătoarea oraşului Costeşti. Până aici toate bune şi chiar de acuzat. Cum şi-au permis domne` ăştia de la PDL să confişte sărbătoarea oraşului Costeşti? Are perfectă dreptate domnul deputat pe care nu cred că l-a mai văzut nimeni prin colegiu de mult timp. Mi-a plăcut rău aia cu tăiatul unei panglici. Domne, PD-iştii aştia chiar că au făcut-o lată rău de tot, au tăiat o panglică la o cişmea. Domnul deputat cred că a murit de invidie că nu a luat parte la tăierea panglicii. Ce dacă era cişmea? Dacă avea şi dânsul o foarfecă, era totul în regulă. A bătut ditamai drumul până la Costeşti să fie de faţă la inaugurarea CIŞMELEI şi ăştia de la PD nu l-au lăsat şi pe dânsul măcar la poze. A plecat omul de acasă să meargă la ziua oraşului, a stat alături de PDL-işti pe scenă şi când colo ce să vezi, la tăiat de panglică au uitat de domnul deputat PNL  Gerea. Cişmea, cişmea, dar v-a plăcut domnule deputat! Dacă nu vă plăcea nu vă duceaţi să vă afişaţi la acea sărbătoare, cum spuneţi pe blog.
Mai am o nelămurire legată de această declaraţie: “Şi pentru asta au venit «senatorul», «deputatul», prefectul, apolitic, bineînţeles, şi diverse alte slugi”. Unde se încadra domnul deputat Gerea în ce ne spune aici, senator - nu, deputat…nu cred nici asta că a spus deputatul şi eu cred că vorbea despre cel din colegiu Costeşti, Sorin Pandele, prefectul apolitic – exclus şi au mai rămas diverse alte slugi….
O altă postare a domnului gerea din 7 iulie, este un sondaj şi atât. Un sondaj care ne arată cât de bine stă USL-ul, în condiţiile în care ar fi alegeri săptămâna viitoare. Nu am nimic împotriva acestui sondaj, dar aş vrea să văd dacă domnul deputat are curaj să posteze un sondaj cu rezultatele dânsului pe colegiul care l-a trimis în parlament, dacă ar fi alegeri duminica viitoare. Mai mult, aş vrea să fie postat un sondaj al PNL-ului, de ce să ia din procentele PSD să le arate lumii pe blog? Aş fi vrut ca lângă acest sondaj domnul Gerea să spună două cuvinte despre munca depusă pentru electoratul care l-a trimis la Camera Deputaţilor. Offfff, îmi cer scuze că m-a luat valul şi am uitat, domnul deputat nu are aşa mulţi votanţi. Este unul din puţinii deputaţi care au ieşit pe locul al III-lea şi totuşi au prins un fotoliu la capitală.   L.C.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea