La Brăduleț, o parte dintre locuitori nu au mers niciodată la un control medical

# Sute de oameni – consultați gratuit.
Sute de persoane din Brăduleț au avut parte de surpriza vieții lor. Medicii Spitalului Militar din Pitești i-au consultat gratuit. Totul în urma unei campanii organizate de Ministerul Apărării Naționale în anul sărbătoririi Centenarului Marii Uniri.
Medicii Spitalul Militar din Pitești participă în perioada iunie - decembrie la o campanie inițiată de Ministerul Apărării Naționale cu scop de evaluare a sănătății oamenilor. Acțiunea are loc în trei județe, printre care și Argeșul.
„La control am avut medici din specialitățile medicină de urgență, medicină de familie, ORL, neurologie, chirurgie și psihologie. Spre surprinderea nostră, la ce așteptări am avut noi, atât personalul medical, cât și pacienții, au dat dovadă de mare receptivitate și foarte mult entuziasm. Ce vreau să mai adaug este faptul că această caravană medicală organizată de noi este pe bază de voluntariat” - a spus Alexandru Guiță, comandantul Spitalului Militar din Pitești. La control au luat parte medici experimentați ai Spitalului Militar din Pitești. „Unii dintre oameni chiar au probleme cardiace, neurologice, ORL, dermatologice. Este totuși explicabil, pacienții fiind la mare distanță de oraș și neavând posibilitate de a merge la control” – a spus Doina Savu, medic de urgență în cadrul Spitalului Militar Argeș.
Acțiunea a fost una cu priză la public. Foarte multe persoane din Brăduleț stând la coadă pentru a efectua un control medical. Pentru multe dintre persoane a fost chiar primul control medical din viață. „Mă bucur că oamenii cu primit pozitiv acțiunea. Cum spuneau și domnii medici chiar sunt probleme medicale, chiar sunt persoane care niciodată nu au efectuat un control medical. Inițiativa a fost una bună, una reușită în comuna noastră, din fericire fiind foarte multe persoane pentru a efectua un control” – a spus Alecu Evlampie, primarul de la Brăduleț. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea