Antrenor nou la CS Dacia Mioveni 2012

# Daniel Gheorghe îi i-a locul lui Carmen Amariei
CS Dacia Mioveni 2012, secția de handbal, are un nou antrenor. După experiența Carmen Amariei, Mioveniul s-a reorientat către Daniel Gheorghe, cel care a mai pregătit formația în trecut.
Noul antrenor al Mioveniului, Daniel Gheorghe a semnat pe o perioadă de doi ani și are ca obiectiv să ducă formația în Liga Națională.
”Pentru noi, aceste este principalul obiectiv. Tocmai de aceea vom încerca să avem 2-3 jucătoare de Liga Națională în lot. Avem un antrenor care a mai colaborat cu noi și am avut rezultate bune împreună. Sperăm să ajungem unde ne dorim, să ne îndeplinim obiectivul”, a spus președintele CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan.
La Mioveni, Daniel Gheorghe a revenit cu sufletul deschis. ”Am plecat de la formație din cauza unor probleme personale. E foarte important de notat acest aspect. Acum am revenit la o nouă muncă. Am acceptat oferta propusă și vin să fac performanță. Chiar vin cu inima deschisă să facem rezultate foarte bune”, a spus Daniel Gheorghe, noul antrenor al Mioveniului.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea