Investiție de aproape un milion de euro la Stolnici

Sevastian Pupăză Roșu (foto), primar cu vechime și cu realizări notabile, este și unul din campionii atragerii de fonduri europene pentru comuna sa. Recent, acesta a semnat contractul de lucrări pentru o investiție de aproape un milion de euro, bani nerambursabili.
Sevastian  Pupăză Roșu: „Într-adevăr, sunt foarte mulțumit de faptul că am mai reușit să câștigăm o redută. Este vorba de un proiect pe fonduri europene, bani nerambursabili,  Măsura 7.2.  Se referă la ”Reabilitare-modernizare DC 139”. Drumul ce va fi, astfel, reabilitat, are o lungime de 3,2 kilometri, Contractul de Finanțare a fost semnat cu AFIR Târgoviște, după care am urmat procedurile legale. Acum câteva zile am semnat Contractul cu firma care a câșigat licitația organizată, iar pe 10 iulie vom da ordinul de începere al lucrărilor și ne vedem în teren, cu constructorul, proiectantul și întreaga echipă, pentru predarea amplasamentului; adică se începe, efectiv, munca”
Drumul ce va fi reabilitat în cadrul acestui proiect face legătura între drumul județean DJ 679, trece prin Cochinești, către centrul comunei, apoi se îndreaptă spre calea ferată și spre ieșirea din localitate.
Firma desemnată câștigătoare a licitației este General Trust Argeș. Investiția urmează celei finalizate anul trecut, atunci când, în urma accesării altor fonduri  (tot nerambursabile, pe bani europeni),  de circa 1 milion de euro, au fost asfaltați 8 kilometri de drum, incluzând și un modern pod peste Cotmeana.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea