Dorin Falcă se implică în ridicarea zonei Câmpulung

”Prezenţa senatorului Mircea Andrei, alături de toată echipa PDL Argeş la Câmpulung reprezintă un câştig, cu atât mai mult cu cât senatorul m-a ajutat într-o serie de demersuri şi de acţiuni de lobby şi de atargere de fonduri pentru această zonă minunată şi anume Câmpulung – Rucăr. Sunt un rucărean mândru şi un câmpulungean sufletist. Voi face totul pentru această zonă. Am o echipă puternică şi voi demonstra că din cauză că nu a fost deloc sprijinit Câmpulungul nu a ieşit în faţă. E timpul să ridicăm Câmpulungul! Voi contribui serios la acest aspect,” Dorin Falcă, candidat PDL pentru camera Deputaților
Dorin Falcă, candidat al PDL pentru Camera Deputaţilor pe zona Câmpulung este foarte des prin colegiu şi stă de vorbă cu oamenii şi primarii din această zonă. Acesta ascultă problemele şi încearcă să găsească soluţii pentru rezolvarea lor.

Mai multe proiecte desfășurate la Lerești

La Lereşti au fost demarate mai multe proiecte, după cum urmează: la Şcoala Pojorâta, un proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional (n.r POR) care cuprinde: extinderea şcolii, consolidare, reabilitare şi moder-nizare, dotare, instalaţii termice, sanitare, electrice, împrejmuire, construire teren sport. A doua finanţare primită de la Banca Mondială va fi alocată Grădiniţei Pojorâta. Acolo va fi construită o grădiniţă nouă cu dotările aferente. Ultimul proiect privind baza sportivă este finanţat prin programul de dezvoltare a infrastructurii din spaţiul rural vizează construirea noii baze sportive multifuncţionale care cuprinde: vestiare pentru gazde, oaspeţi şi arbitri. La fel de important la cele de mai sus, este şi proiectul de modernizare al drumului judeţean 734 Lereşti -Voina, pe o distanţă de aproximativ 20 de kilometric, cu termen de finalizare în decembrie 2011.
Senatorul Mircea Andrei împreună cu Dorin Falcă, directorul Finanţelor Publice Argeş, viitor candidat la alegerile parlamentare pe Colegiul Câmpulung  au vizitat şi comuna Rucăr acolo unde vor trebui atraşi bani de la buget pentru finalizarea a două obiective. Este vorba aici de două miliarde de lei pentru finalizarea lucrărilor de construire a unei baze sportive şi de patru miliarde de lei pentru grădiniţa din Rucăr.
În Rucăr au avut loc lucrări de extindere a reţelei de apă potabilă, proiect finanţat până acum de la bugetul local, dar care nu mai poate fi continuat din lipsă de fonduri.  Ar fi nevoie de atragerea de bani de la bugetul de stat, la fel cum vor fi necesare fonduri şi pentru ale proiecte cum sunt: asfaltarea drumului Şelari-Bălceşti, pe o distanţă de 2,7 kilometri şi drumul din Gura Pravăţ, pe o lungime de 2,5 kilometri, finalizarea lucrărilor la şcoala şi grădiniţa din satul Gura Pravăţ, construcţia terenului de sport cu gazon sintetic din Nămăeşti, construcţia sălii de sport la Şcoala cu clasele V-VIII.  Grădiniţă şi bază sportivă la Rucăr.
Dorin Falcă a ieşit în stradă alături de peste 100 de simpatizanţi pentru a consulta opinia publică cu privire la demersul susuţinut de domnul Mircea Andrei şi anume poziţia pe care Argeşul o va ocupa în noua structură teritorial-administrativă în cazul în care procesul de  regionalizarea va începe.
Din cele  1000 de persoane care  au  fost chestionate   mai bine de 900 dintre acestea au răspuns pozitiv la propunerea domnului senator Mircea Andrei . Acest lucru demonstrează că o mare majoritate a argeşenilor susţin propunerea facută de preşedintele PDL Argeş , Mircea Andrei şi  că judeţul Argeş se află la momentul în care trebuie să primească recunoaştere şi susţinere la nivel naţional.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea