FC Argeş a început pregătirea pentru noul sezon

După o vacanţă de trei săptămâni, FC Argeş a început la sfârșitul săptămânii trecute pregătirea pentru noul sezon competiţional. Emil Săndoi, antrenorul grupării din Trivale, a sunat adunarea la stadionul Nicolae Dobrin.
După pregătirea pe plan local, FC Argeş va pleca în cantonament. Locaţia aleasă de staff-ul tehnic şi conducerea clubului este Curtea de Argeş, antrenamentele urmând să fie efectuate pe stadionul Municipal din oraşul Basarabilor, dar şi la baza sportivă de la Valea Iaşiului deţinută de omul de afaceri Benone Lazăr. Stagiul de pregătire de la Curtea de Argeş va dura 8 zile, din 4 iulie şi pînă pe 11 iulie, urmând ca piteştenii să mai meargă încă o dată în fosta capitală a Ţării Româneşti pentru un semicantonament, programat în perioada 17-21 iulie.
Antrenorul Emil Săndoi îşi doreşte ca în perioada precompetiţională FC Argeş să dispute șapte partide de verificare. Meciurile de pregătire se vor disputa la Curtea de Argeş şi la Piteşti, locaţia exactă urmând a fi anunţată cu câteva zile înainte de joc.

Negocieri cu jucători valoroşi

Tehnicianul grupării din Trivale spune că la reunirea lotului vor fi şi nume noi: ”Suntem în discuţii cu câţiva jucători valoroşi, cu experienţă în Liga I, însă deocamdată nu putem să dăm nume până nu vom finaliza tratativele şi vom semna actele. Vor fi şi plecări de la echipă. La unii  fotbaliştii care au făcut parte din lotul de anul trecut le-au expirat contractele, iar la alţii vom renunţa de comun acord. La startul noului sezon îmi doresc să avem un lot puternic şi echilibrat pe toate posturile” a spus Emil Săndoi.

Amical cu Rapid București

Programul meciurilor de pregătire: # 7 iulie - amical ACS Basarabi Curtea de Argeş # 11 iulie - posibil amical Farul Constanţa   # 14 iulie - amical Academica Clinceni # 18 iulie - amical CS Baloteşti # 20 iulie - amical Rapid Bucureşti # 24 iulie - adversar nestabilit # 28 iulie - adversar nestabilit # 4 august - startul noului sezon

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea