Situaţie inedită în Poliţia Argeș: 11 comune fără şefi de post

Unsprezece comune din Argeş îşi caută şefi de post. Situaţia este una inedită, niciodată nefiind înregistrat acest deficit de posture la nivelul unei funcţii totuşi importantă. Comunele descoperite sunt Albota, Uda, Budeasa, Cotmeana, Mărăcineni, Hârtiești, Aninoasa, Berevoiești, Schitu Golești, Bălilești și Albeștii de Muscel.
Albota, Uda, Budeasa, Cotmeana, Mărăcineni, Hârtiești, Aninoasa, Berevoiești, Schitu Golești, Bălilești și Albeștii de Muscel sunt comunele ce îşi caută şefi de post. Situaţia actuală reiese în special din cauza pensionările ofiţerilor şi agenţilor din ultima perioadă. Concursurile pentru posturile de şef de post vor avea loc în luna iulie. Pentru funcţia de şef de post în Albota, Uda, Budeasa, Cotmeana și Mărăcineni examenul are loc pe 18 iulie, în vreme ce pentru funcţiile similare de la Hârtiești, Aninoasa, Berevoiești, Schitu Golești, Bălilești și Albeștii de Muscel concursul va fi susţinut pe 31 iulie. Cei care doresc să obțină un astfel de post trebuie să dețină minimum gradul profesional de agent de poliție, să fie absolvenți de bacalaureat, să aibă minimum 2 ani vechime în Ministerul de Interne, 2 ani vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției și să fi obținut în ultimii 2 ani calificativul de cel puțin „Bine”.

Post descoperit de adjunt la Poliţia Curtea de Argeş

Un alt post important descoperit este cel de adjunct la Poliţia din Curtea de Argeş.
Pe 24 iulie, se organizează concurs din sursă internă pentru ocuparea postului de adjunct al Poliției Municipale Curtea de Argeș. Concursul va avea loc la sediul IPJ şi va fi înregistrat audio și video. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea