Alegeri pentru înființarea unor noi organizații demorcat-liberale de femei

Organizaţia PDL Câmpulung a organizat în ultima perioadă o serie de acţiuni, făcând parte din agenda programată a partidului, reuşind să beneficize de o partcicipare consistentă şi rezultate pe măsură.
Astfel, pe data de 26 iulie 2011 au avut loc alegeri pentru înfiinţarea organizaţiilor de femei în comunele Dâmbovicioara, Dragoslavele, Cetăţeni şi Stoeneşti
Pe 28 iulie 2011 s-au ţinut alegerile privind înfiinţarea organizaţiilor de femei din comuna Poienari de Muscel. De la aceste acțiuni nu a lipsit  doamna Cristina Diculescu  presedinta OF PDL Arges, care a fost sustinuta in efortul ei de o numeroasa echipa din  organizatia judeteana. Tot în ziua de 28 iulie 2011, în comuna  Dragoslavele,  a avut loc o întâlnire cu pensionarii, agenţii economici şi fermierii din zonă, dezbătându-se problemele fiecărei categorii prezente la întrunire, dezbătându-se teme privitoare la legislaţie, subvenţii sau programe de finanţare. Au fost prezenţi activ la această acţiune majoră următorii: Dorin Falcă, directorul DGFP Argeş, Ciprian Berevoianu, inspector şef la ITM, Marius Olarescu, directo  adjunct al Casei Judeţene de Pensii, Ion Dobrinoiu, directorul Direcţiei  Silvice Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea