La Curtea de Argeș, organizația PDL a inaugurat ce mai modernă bază sportivă

Vineri la Curtea de Argeş a fost inaugurată una dintre cele moderne baze sportive de tenis de câmp din România, ca urmare a unei  iniţiative  private susţinută de oamenii de afaceri din zonă. Organizaţia PDL Curtea de Argeş, condusă de Ştefan Lăzăroiu a fost aproape de aceasta iniţiativă, sprijinind atât financiar cât şi în consiliul local necesitatea unei astfel de investiţii.
Candidatul pentru Camera Deputatilor  şi totodată preşedintele organizaţiei  Curtea de Argeş a PDL,  Ştefan Lăzăroiu a declarat referitor la acest eveniment care a debutat cu un campionat european, următoarele : " M-am săturat ca la Curtea de Argeş şi în judetul Arges interesele baietilor destepţi care caută ponturi şi bani uşor de făcut să primeze în detrimentul cetăţeanului de rând. Terenul pe care a fost construita baza sportivă era în atenţia unui grup de şmecheri din Curtea de Argeş care ar fi dorit să construiască acolo un depozit de materiale de construcţii. Din acest motiv se pare că în consiliul local, consilierii PNL nu au fost tocmai încântaţi de propunerea consilierilor PDL de a construi această bază sportivă pentru tenis de câmp. E o ruşine pentru organizaţia PNL şi pentru consilierii săi locali această nealiniere la o iniţiativă care îi va ajuta pe tinerii din Curtea de Argeş şi nu numai să facă performanţă în tenis şi să îşi ocupe timpul liber sănătos şi civilizat. Grupul de consilieri locali ai PDL Curtea de Argeş,  sustinuţi de mine şi de  vicepreşedintele PDL Curtea de Argeş,  Dumitru Duinea a dus lupte grele în legislativul Cetăţii Basarabilor pentru ca tinerii să primească ce este al lor de fapt, şi nu şmecherii cu interese  în darea de  tunuri imobiliare pe domeniul public. Ţin de asemenea să mentionez că aportul nostru financiar a fost unul foarte mic, însă în consiliul local toate voturile PDL au mers către aprobarea acestui proiect iniţiat si finanţat de către Ion Cozma, directorul Dr. Oetker, un om care nu s-a dat în lături niciodată de la a sprijini comunitatea din care face parte şi de la a ajuta la dezvoltarea Curtii de Argeş şi a zonei."
Inaugurarea bazei sportive a coincis cu desfăşurarea  primului campionat european de tenis de câmp pentru fete la categoria  16 ani şi a reunit echipe şi jucătoare din mai multe ţări, aprecierile privind organizarea şi ţinuta bazei sportive fiind unanime.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea