Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa, amendat de către DSP Argeș

Pe parcursul lunii iunie, inspectorii Direcției de Sănătate Publică Argeș au fost în control la Complexul Sportiv Național Bascov-Budeasa, iar  acolo au făcut prăpăd. În urma controlului a fost suspendată activitatea la cantina instituției, fiind acordată și o amendă.

Politicul și-a vârât coada și la CSN Bascov-Budeasa. Fostul ministru Georgiu Gingăraș (foto stânga) „domnea” sau „dormea” liniștit pe funcția de director, una din două, de câțiva ani fiind susținut de către PSD, asta până spre sfârșitul anului 2017 când s-a produs rocada la CSN. Adjunctul  i-a luat locul directorului și viceversa. După ce a ajuns vicepreşedinte la CJ Argeş, Simona Brătulescu (foto dreapta), nu a stat chiar mult pe gânduri și l-a aranjat pe soțul său, Aurel Brătulescu, pe un scaun directoral și a produs rocada. Cu alte cuvinte, fostul şef al lui Aurel Brătulescu, Georgiu Gingăraş, a devenit adjunctul acestuia. Cu toate acestea, situația la CSN Bascov-Budeasa nu s-a îmbunătățit deloc, iar în luna iunie cantina complexului a fost suspendată de DSP, sportivii fiind forțați să mănânce fiecare pe unde a putut.

Amendă pentru că nu s-au păstrat 48 de ore probe din alimentele care au fost servite

Mai multe detalii privind acest control am aflat de la Sorina Honțaru, directoarea DSP Argeș: „În urma controlului s-a dat 1.000 de lei amendă pentru că nu s-au păstrat 48 de ore probe din alimentele care au fost servite. De asemenea, s-a suspendat activitatea pentru că locul unde mutase bucătăria, acolo având loc mai multe reparații, era impropriu. Pe perioada lucrărilor a fost suspendată activitatea. A fost redeschisă cantina pe 18 iunie și corespunde acum din toate punctele de vedere. Aproape două săptămâni a fost suspendată activitatea. Ei deja lucrau acolo când echipa mea a fost în control”, a precizat Sorina Honțaru (foto).

CSN Bascov-Budeasa – „inexistent”

Dacă vorbim despre activitatea Complexului, atunci un lucru este cert. Nu găsești aproape nici un fel de informație despre activitatea sa pe nicăieri. Doar câteva date de contact și o adresă de mail pe site-ul Ministerului Tineretului și Sportului. În rest nimic. Parcă nu ar exista! În urmă cu vreo jumătate de an a fost închis definitiv și site-ul CSN Bascov-Budeasa, instituția devenind una „fantomatică” din punct de vedere informativ. Culmea este că pe pagina de facebook a Complexului ultima actualizare a fost făcută pe 7 mai 2018, fiind menționate următoarele: „Complexul Sportiv Național CSN Bascov-Budeasa și-a actualizat adresa site-ului web”. În realitate, însă, ea nu mai există. În rest, pe Facebook, ultimele postări sunt vechi de patru ani, mai exact din iunie 2014.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea