Organizaţia de tineret a PDL Argeş, prezentă la un important eveniment naţional

In perioada 11-17 iulie a avut loc scoala de vara organizata de Fundatia Crestin-Democrata in localitatea Calinesti, din judetul Botosani. Din partea judetului nostru a participat la eveniment Mircea Alin , vicepresedinte OT PDL  Pitesti, un tanar care a demonstrat seriozitate si implicare in activitatea  de partid,   dar care a  si inteles  demersul initiat   de Fundatia Crestin Democrata.

Aceasta participare a fost posibila in urma unei serioase  jurizari ,dar si sustinerii de care s-a bucurat din partea Laurei Dicu  presedinta OT PDL Arges, la final fiind alesi  doar 12 paricipanti la nivel national..
Un aport important la nominalizarea acestui tanar de perspectiva pentru participarea la scoala de vara l-a avut si presedintele OT PDL Pitesti, Robert Ion, care a declarat: “ Sunt bucuros ca pot sa vin cu o  astfel de propunere, acest lucru demonstreaza ca OT PDL Pitesti este o organizatie plina de resurse si  ca suntem pe drumul cel bun in procesul de reconstructie al organizatiei. “ Gazda acestui eveniment a fost domnul Radu Alexandru Miclescu, care a pus la dispozitia  participanților un elegant conac din Moldova, construit de familia boierilor Miclescu, la începutul secolului al XVIII-lea. El se prezintă astăzi sub forma unui muzeu, decorat cu obiecte de artă impresionante.
Personalitatile invitate sa participe la scoala de vara au fost : domnul Theodor Paleologu, deputat, fost ambasador si ministru al culturii, Radu Carp, director general al Institutului Diplomatic Roman, Mihail Neamtu, director stiintific la Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului si Adrian Papahagi, consilier al domnului ministru Teodor Baconschi. Activitatile desfasurate in cadrul scolii de vara au presupus sustinerea unor prelegeri, organizarea de dezbateri pe teme sociale, economice si politice de actualitate, excursii tematice la manastirile din nordul Moldovei, vizionarea unor filme de referinta si discutarea lor.
Participarea la scoala de vara a Fundatiei Crestin-Democrate a reprezentat o experienta deosebita, o oportunitate de a dialoga cu personalitati ale vietii politice si universitare romanesti, precum si posibilitatea de a relationa cu tineri din intreaga tara, care isi doresc transformarea, modernizarea si reformarea societatii romanesti.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea