PDL a organizat competiții de handbal și fotbal la Slobozia

Comuna Slobozia a găzduit în cursul săptămânii trecute o competiţie de handbal şi fotbal ale cărei premii s-au ridicat la peste 20000 lei şi la care au partcipat peste 70 de tineri din localităţile Slobozia, Ştefan cel Mare, Călineşti, Topoloveni. Alături de preşedintele organizaţiei PDL Slobozia, Ion Petcu, au susţinut această acţiune senatorul Mircea Andrei, preşedintele filialei Argeş a PDL şi Narcis Godeanu, jurist, candidatul partidului pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul Topoloveni, aceştia fiind şi cei care au decernat premiile învingătorilor.
Au participat la eveniment directori ai institutiilor deconcentrate (Ion Dobrinoiu-Directia silvică, Gabriel Vasilescu – OJPC, Iuliana Tuta – RAR, Radu Bănică – OJCPI), cărora li s-a alăturat şi o delegaţie a organizaţiei judeţene de femei, formată din zece persoane.
Referindu-se la această acţiune Narcis Godeanu a declarat: "Aşa cum se ştie încă de acum o lună de zile, eu, împreună cu toţi presedintii de organizaţii de pe Colegiul Topoloveni ne-am propus o serie de actiuni cu caracter sportiv care să îi atragă în această perioadă de vacanţă pe toţi tinerii din localităţile care alcătuiesc colegiul format din 17 localităţi. Aceste acţiuni vor continua până la sfârşitul lui octombrie, atât  cât ne permite vremea, şi vom angrena atât tinerii cât si adulţii, seniori din zonă. Suntem conştienţi cu toţii cât este de importantă mişcarea şi activitatea sportivă şi este păcat ca tinerii să nu iasă în aer liber şi să stea doar în faţa calculatorului pe retelele de socializare. În plus îi adunăm pe tineri ca să nu fie tentaţi pe perioada vacantei să desfasoare alte activităţi mai puţin sanatoase şi să îi ţinem astfel cât mai ocupaţi, într-o manieră placută şi în acelaşi timp educativă şi sănătoasă. Tinerii reprezintă una dintre priorităţile mele ca viitor parlamentar de Topoloveni.”
O acţiune reuşită apreciată ca atare de participanţi, invitaţi şi public şi care se cere repetată şi dezvoltată.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea