Liberalul Narcis Sofianu: „Dan Manu și apropiații săi au un comportament plastic, mai mult de enoriași”

Președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Argeș, Narcis Sofianu, consilier local piteștean, consideră că președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, ar putea să sărbătorească Centenarul prin realizări și mai puțin prin „plimbarea cu lumânarea prin județ”.
„Din punctul de vedere al Ligii Aleșilor Locali ai PNL, vreau să dinamizăm reacția comunității locale față de incompetența managerială din conducerea județului Argeș. Mă refer la faptul că, din păcate, dl Dan Manu și apropiații săi au un comportament plastic, mai mult de enoriași. Se pare că vor să asiste la decesul județului Argeș și efectiv umblă cu lumânarea prin județ, dumnealor spun că este flacăra Centenarului. Am mai spus-o. Dacă vrem să sărbătorim centenarul într-un mod vrednic de ceea ce au făcut înaintașii noștri ar trebui în primul rând să îl sărbătorim prin realizări, prin lucruri care să se modifice traiul locuitorilor județului Argeș”, spune Sofianu.

„Știe conducerea județului cam câți bani se fură din spitalele din județ?”

În altă ordine de idei, Narcis Sofianu îi solicită lui Dan Manu să facă „curat” în sistemul de sănătate. Liberalul este revoltat de faptul că la Spitalul Județean Argeș s-a furat un milion de euro, fapt sesizat de DIICOT, iar conducerea Consiliului Județean a rămas fără „replică”. Reamintim că în septembrie 2017, mascații au descins la Spitalul Județean, procurorii DIICOT reținând-o pe contabila spitalului, Amalia Dumitrașcu. Aceasta ar fi prejudiciat unitatea folosindu-se de firma Rivertex, ai cărei patroni îi erau prieteni. În schimbul banilor, firma nu a livrat niciun medicament spitalului. „Încă aștept și vom reveni cu cerere scrisă către dl președinte al CJ Argeș să facă lumină în furăciunile din sistemul de sănătate. Am solicitat niște audituri. Știe conducerea județului cam câți bani se fură din spitalele din județ sau ne uităm cu speranță la cei de la DIICOT să ne spună cine a mai furat câte un milion de euro? De ce refuză domnul Dan Manu, care provine din acest sistem, să facă lumină, să ne spună cum acea persoană a reușit să <<palmeze>> un milion de euro fără să știe, bănuim noi, cei din Consiliul de Administrație al Spitalului Județean Argeș și cei de la auditul spitalului. Eu consider că ești incompetent dacă se fură acolo unde administrezi și tu nu stii decât atunci când o spune DIICOT-ul. Înseamnă că ești cel puțin incompetent dacă nu ești și complice”, a mai precizat Narcis Sofianu.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea