În Argeș, s-a intrat la liceu cu media… 2.30!

La nivelul judeţului Argeş s-a finalizat repartizarea electronică la licee. Cea mai mică medie cu care s-a intrat este de 2.30… Nivelul învăţământului argeşean se află în scădere în acest an, în ceea ce priveşte repartizarea electronică. Cea mai mică medie cu care s-a intrat la liceu este de 2.30 şi aparţine unei eleve de la Şcoala Generală din Coşeşti. Aceasta a intrat la Liceul Tehnologic din Mărăcineni.

Alte licee – multe note sub 3

Dacă la coada clasamentului se află admiterea la Liceul Tehnologic din Mărăcineni, cu media 2.30, în Argeş mai sunt multe alte licee la care s-a intrat cu medii sub 3. Vorbim despre Liceul Tehnologic Costeşti – mediI de 2.38, respectiv 2.76 şi 2.96, Liceul de Construcţii Maşini Mioveni – medie de 2.49, Liceul Tehnic Câmpulung – medii de 2.51, respectiv 2.61, Liceul Tehnologic Vedea – medie de 2.86, Liceul Tehnologic Mozăceni – medie de 2.92.

Există şi un TOP

La polul opus, în judeţul Argeş sunt şi medii mari şi licee de TOP. Colegiile I.C. Brãtianu şi Zinca Golescu din Piteşti rãmân în fruntea clasamentului, cu cele mai mari medii de admitere.
De asemenea, printre elite se numãrã şi Colegiul Alexandru Odobescu, din Piteşti, precum şi Colegiul Vlaicu Vodã din Curtea de Argeş.
Primele medii la admitere sunt la Colegiul Naţional I.C. Brătianu – 9.72, respective 9.55 şi 9.35. Apoi, urmează Colegiul Naţional Zinca Golescu – 9.04. Între Brătianu şi Zinca mai intră  Colegiul Alexandru Odobescu, din Piteşti – cea mai mare medie 8.79, precum şi Colegiul Vlaicu Vodã din Curtea de Argeş – cea mai mare medie – 8.18. A.I.

Click AICI pentru a vizualiza cele mai mari și cele mai mici note de admitere

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea