Au contestat și au obținut media 10 la Bacalaureat

# Trei tinere, toate din Câmpulung, și-au văzut visul împlinit
E foarte greu să obții media 10 la Bacalaureat. Însă, și mai dificil este să o obții după ce ai primit o altă notă, pe care ai contestat-o. Trei tinere din Câmpulung au crezut în ceea ce au scris în lucrări și au primit 10 după recorectare. Câmpulungul se poate mândri și în acest an cu trei medii de 10 obținute la Bacalaureat. Interesant este faptul că toate cele trei medii de 10 au venit după recorectarea lucrărilor.

Contestație la toate cele trei probe

Sorina-Georgeta Sasu a absolvit Liceul Dan Barbilian din Câmpulung. Tânăra a depus contestație la toate cele trei probe, iar în final, media generală a devenit 10.
„Am trăit cel mai fericit moment din viața mea. A fost o bucurie și totodată o împlinire pentru sufletul meu. Nu a fost deloc ușor, și tocmai de asta mă bucur că tot efortul depus de mine a fost răsplătit. Am sperat într-o medie maximă și tocmai de aceea am depus contestații” – a spus Sorina-Georgeta Sasu (foto stânga).

Contestație la Română

O altă absolventă a Liceului Dan Barbilian a obținut media 10 după contestații. Inițial, aceasta a avut 9,40 la Limba și Literatura Română, însă situația s-a schimbat după contestație.
„Pot spune că mi-am dorit din toată inima să nu dezamăgesc pe cei care au avut încredere în mine, în special pe profesorii care mi-au acordat nora maximă la Simularea Bacalaureatului, pe părinții și prietenii mei care mi-au fost alături. Am dorit și să nu mă dezamăgesc pe mine, deoarece mereu am avut așteptări mari de la mine. Am crezut până la final în această notă de 10 și de aceea nu m-am dat bătută” – a spus Ioana-Diana Idor.

Contestație la Informatică

Cea de-a treia notă de 10 a fost obținută de o absolventă de la Colegiul Național Dinicu Golescu. Sandra-Maria Dascălu a obținut 9,75 la Informatică, însă după contestație, nota a crescut la 10.
„Vă pot spune faptul că mă simt împlinită. Rezultatul acesta reprezintă produsul muncii mele timp de 12 ani de zile, pe parcursul școlii. Consider în același timp că este și suma tuturor experiențelor mele de viață care m-au marcat, care m-au dezvoltat, care m-au făcut să devin ambițioasă. Este o mare realizare să ai nota 10, să fii cel mai bun” – a spus Sandra-Maria Dascălu (foto dreapta).
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea