Șase medii de 10 la Titularizare, dar și multe note puțin peste 1...

Primele rezultate ale Titularizării în Argeș au adus diferențe mari între note. Pe linia I se află performerii -  șase note de 10, iar în linia de jos se află cei care au dorit să fie profesorii dar au luat note de 1.10, 1.30, respectiv 1.40. Candidaţii au concurat pe 45 de posturi titularizabile în Argeş, media minimă de repartizare fiind 7 iar pentru suplinire media minimă fiind 5, conform metodologiei.

În Argeș au fost obținute șase medii de 10

Înainte de rezultatele finale, Argeșul se poate mândri cu șase medii de 10. Elena Angela Nedelea şi Ileana Prodescu la Limba şi literatura română, Pedagogia preşcolară şi metodica desfăşurării activităţilor instructiv-educative în grădiniţa de copii; Călin Popescu şi Cristian Florin Ivan, la Religie ortodoxă; Cristina Aniela Bercu, la Matematică şi Lavinia Elena Vieru la Arte vizuale.

Multe note de 1...

Au fost însă şi profesori care au puţin peste nota 1 ca de exemplu nota 1,10 la Chimie, 1,40 la Istorie sau 1,30 la Educaţie fizică. Acum, vor fi trei situaţii: cei care au obţinut note bune vor fi repartizaţi în prima şedinţă publică, alţii vor fi suplinitori iar alţii nu vor ocupa un post la catedră anul acesta.
În Argeș au obținut note peste 5, un număr de 557 candidați, iar peste 7 au obținut note un număr de 340.

Conducerea ISJ Argeș - mulțumită

Prin vocea Eugeniei Jianu, inspectorul general adjunct al ISJ Argeș, conducerea instituției se declară mulțumită de rezultate.
”Rezultatele se situează în normalul aşteptărilor. Sistemul este cu de toate, atât cu candidaţi care nu s-au pregătit, cât şi cu oameni demni de promovat, cu care ne mândrim. Eu sunt foarte bucuroasă că am reuşit să organizăm un examen în condiţii exemplare şi le mulţumesc tuturor colegilor care au făcut parte din comisiile de examen, comisiile de evaluare şi comisiile de contestaţii. Toată lumea şi-a făcut datoria” – a spus Eugenia Jianu (foto).
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea