Constantin Nicolescu a participat la lucrările Adunării Generale a Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, în calitate de Vicepreşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România, a participat la lucrările Adunării Generale a U.N.C.J.R., ce s-au  desfăşurat în perioada 28 – 31 iulie a.c., în judeţul Constanţa.
Pe ordinea de zi a reuniunii de lucru de la Constanţa s-au aflat: dezvoltarea regională în România şi programul activităţilor U.N.C.J.R. pe anul 2011 - intern şi extern. La Adunarea Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România  participă preşedinţii tuturor consiliilor judeţene din ţară, precum şi reprezentanţi ai administraţiei publice centrale.
Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţene din România este o organizaţie neguvernamentală care reuneşte toate Consiliile Judeţene din România, ea fiind constituită cu scopul de a înfăptui principiile autonomiei şi descentralizării serviciilor publice în organizarea şi funcţionarea autorităţilor administraţiei publice locale, promovarea cooperării regionale şi interregionale, colaborării cu celelalte structuri asociative ale organelor administraţiei publice locale existente în România.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea