La Țițești a fost premiată o tânără de nota 10

# Pentru media de la Bacalaureat, a primit 1000 de lei
Foarte puține comune din Argeș au ales să își premieze performerii examenelor din acest an. Una dintre puținele excepții a fost Țițeștiul, unde o tânără de 10 de la Evaluarea Națională a primit 1000 de lei.
Ionela-Nicoleta Ilinca este originară din Țițești. În comuna natală, tânăra a absolvit grădinița, dar și clasele 1-8. Apoi, Ionela-Nicoleta Ilinca a luat drumul Mioveniului, iar la Bacalaureat a obținut media 10. Pentru rezultatele tinerei, trei note de 10 la Bacalaureat, edilul de la Țițești, Gheorghe Savu a dorit să o și răsplătească. În acest fel, tânăra a primit suma de 1000 de lei, dar și tot sprijinul autorității locale pentru viitorul pe care și-l alege. Începând cu anul şcolar 2017 – 2018 vom acorda anual un premiu de 1.000 de lei pentru tinerii din comuna Ţiţeşti care obţin rezultate deosebite la examenul de Bacalaureat.
”Anul acesta, premiul merge la Ilinca Ionela Nicoleta – Liceul Teoretic «Iulia Zamfirescu» din Mioveni, absolventă a ciclului gimnazial în comuna Ţiţeşti. Ilinca Ionela Nicoleta se numără printre cei nouă elevi din Argeş care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat. O felicităm, este o mândrie pentru comunitatea noastră, un model pentru şcoala din care provine! Media 10 a presupus multă muncă”, a spus edilul Gheorghe Savu. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea