Steaua „Uefanstastică” joacă la Bughea

Iubitorii sportului rege din localitatea Bughea de Jos vor avea ocazia ca, de ziua comunei, să-i vadă pe viu pe „Uefantasticii” de la Steaua Bucureşti, jucători care au scris istorie în fotbalul românesc, dar şi european. Promotorul, Adrian Troscenco, împreună cu ex-fotbalistul Adrian Neaga au purtat o primă rundă de negocieri cu primarul Ion Dorel Tănăsescu, iar meciul va avea loc pe terenul sintetic din localitate pe 2 septembrie.
Așadar, fostul fotbalist al Stelei, Adrian Neaga a venit în biroul edilului de la Bughea de Jos și a promis că în echipa Stelei se vor afla nume grele ale fotbalului românesc. Printre acestea Sorin Ghionea, Sorin Paraschiv, Ciprian Mozacu, Cristian Ciocoiu, Florentin Dumitru, Bănel Nicoliță etc.

Primarul este încântat de meci

Cel mai fericit de alegere este edilul de la Bughea de Jos, Ion Dorel Tănăsescu (foto). „Ne-am pregătit și ne pregătim să iasă o zi deosebită. O să avem acest program sportiv, în care o să fie un meci contra echipei Steaua din acea perioadă în care echipa juca în Europa. Așadar, echipa comunei noastre va înfrunta pe Steaua, pe terenul sintetic din comună. Sperăm ca evenimentul să fie unul apreciat și de cetățeni”, a spus edilul de la Bughea de Jos.A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea