Drum județean - prăbușit de zeci de ani

# Din 2004, situația de la Albeștii de Muscel pune probleme
De 14 ani, la Albeștii de Muscel, pe Drumul Județean 735 apar probleme. De câte ori sunt precipitații abundente, drumul se rupe, iar localnicii și turiști rămân blocați.
Așa s-a întâmăplat și de curând, în urma ploilor abundente. Iar autoritatea locală cere sprijin de la Consiliul Județean Argeș.
„De câte ori sunt precipiații peste limita normală, terenul o ia la vale. Cred că se impune o măsură de urgență a CJ în această situație. Situația durează de aproximativ 14 ani, alunecarea persistă din anul 2004. Este alarmant, a devenit deja o situație agravantă, circulația a fost blocată aproximativ 7 ore ultima dată, a fost chiar nesemnalizată, a existat chiar și un risc major de incidente” – a spus edilul Cătălin Manta.
Acesta spune că a tot făcut adrese la Consiliul Județean Argeș și a informat despre această situație.
„E jenant să tot facem adrese, să ne rugăm, dar totuși sperăm. Speranța moare ultima. Însă, atât turiști, cât și localnici ne rămân blocați când avem probleme. Noi am tot încercat, am pus nisip, am pus piatră, însă nu este de ajuns” – a mai spus edilul, care așteaptă sprijin de urgență. A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea